Siirry pääsisältöön
Quercia al Poggio  2020
Täältä voit helposti tilata Quercia al Poggio 2020 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Quercia al Poggio 2020

Italia ToscanaChianti Sangiovese Pullo 750 ml 14.5% vol 2020
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
75%
Humalahakuisuus
75%
Strävhet
83%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2020
Rypälelajikkeet Sangiovese

Om Quercia al Poggio 2020

Quercia al Poggio 2020 on herkullinen ja elegantti viini, joka tulee Italiasta. Se on valmistettu huolella valituista rypäleistä ja sen ainutlaatuinen maku ja aromi tekevät siitä täydellisen kumppanin erilaisille ruokalajeille.

Tämä viini on valmistettu perinteisellä menetelmällä, joka korostaa rypäleiden luonnollista makua ja tuoksuja. Sen tyylikäs ja tasapainoinen maku tarjoaa viinin ystäville maistuvan elämyksen.

Quercia al Poggio 2020 on valmistettu pääasiassa Sangiovese-rypäleistä, jotka tuovat sille täyteläisen ja hedelmäisen maun. Lisäksi siihen on lisätty hieman Merlot-rypäleitä, jotka antavat sille pehmeyttä ja monipuolisuutta.

Tämän viinin tuoksu on houkutteleva ja moniulotteinen. Siinä on havaittavissa kypsiä marjojen ja kirsikoiden aromeja, ja sen taustalla on hienovaraisia mausteiden vivahteita.

Quercia al Poggio 2020 on ihanteellinen valinta monenlaisten ruokien kanssa. Se sopii erityisen hyvin liharuokien, kuten pihvien, riistan ja paistettujen lammasruokien kanssa. Sen monipuolinen maku korostaa ruokien makua ja tuo esiin niiden parhaat puolet.

Suosittelemme tarjoilemaan Quercia al Poggio 2020 viinilasista, joka on hieman alilämpötilassa noin 16-18 asteessa. Tämä lämpötila auttaa viiniä kehittämään parhaiten sen moniulotteisen maun ja tuoksun.

Quercia al Poggio 2020 on loistava valinta niille, jotka arvostavat laadukasta ja eleganttia viiniä. Sen ainutlaatuinen maku ja tuoksu tekevät siitä täydellisen valinnan erilaisille ruokailuhetkille. Nauti tästä italialaisesta herkusta yhdessä ystävien kanssa tai rentoudu kotona sen seurassa.

Täältä voit helposti tilata Quercia al Poggio 2020 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.