Siirry pääsisältöön
Campari Bitter
Täältä voit helposti tilata Campari Bitter lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Campari Bitter

Italia Pullo 200 ml 25% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
83%
Makeus
83%
Humalahakuisuus
Sokeripitoisuus 24g / 100ml
Pakkaus Pullo

Om Campari Bitter

Campari Bitter on italialainen klassikkodrinkkien aineosa, joka herättää aistit eloon ainutlaatuisella makumaailmallaan. Camparin tarina juontaa juurensa vuoteen 1860, jolloin juoma kehitettiin ensimmäisen kerran Novarassa, Pohjois-Italiassa. Jo yli sadan vuoden ajan Campari on ollut tunnettu ja suosittu vaihtoehto niin ammattibaarimestareiden kuin kotibaarivastaavienkin keskuudessa.

Campari Bitterin tunnistettava maku on välitön sekoitus karvasta ja makeaa. Sen kukkainen ja hedelmäinen tuoksu saa veden kielelle jo ensi nuuhkaisulla. Campari Bitterin makua on vaikea kuvailla sanoin, mutta se tarjoaa raikkautta, kirpeyttä ja miellyttävää katkeroa yhdistettynä tasapainoiseen makeuteen. Tämä ainutlaatuinen juoma onkin monien drinkkien keskeinen elementti, kuten Negronin ja Campari Sourin.

Campari Bitter on erinomainen vaihtoehto niin päivän päätteeksi otettavalle aperitiiville kuin illanviettoon ystävien kanssa. Sitä voi tarjoilla sellaisenaan jääpalojen kera tai sekoittaa muihin cocktail-juomiin oman mieltymyksen mukaan. Campari Bitterin loistava bitterisyys tasapainottaa muiden juomien makeutta ja antaa niille hienostuneen maun.

Campari Bitterin suositeltu tarjoilulämpötila on noin 6-8 astetta, jotta sen aromit pääsevät täysin oikeuksiinsa. Sen voi nauttia myös huoneenlämpöisenä, jos haluaa korostaa sen karvasta luonnetta. Campari Bitter tarjoaa laajan kirjon mahdollisuuksia ja se sopii erinomaisesti erilaisiin ruokapareihin. Se viimeistelee täydellisesti esimerkiksi italialaiset antipastot, pastat ja pizzat, mutta toimii yhtä hyvin myös mausteisempien, rapeiden ruokien kanssa.

Campari Bitter on juoman ystävien klassikko. Sen ainutlaatuiset maut ja monipuolisuus tekivät siitä todellisen tähden baarikaapissa. Taraa Campari Bitteriä ja anna sen viedä sinut mukanaan, kun nautit hetkestä ystävien seurassa tai täydellisestä illallisesta.

Täältä voit helposti tilata Campari Bitter lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.