Siirry pääsisältöön
Flora  2020
Täältä voit helposti tilata Flora 2020 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Flora 2020

Itävalta Gelber muskatellerRieslingScheurebe Pullo 750 ml 11.5% vol 2020
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2020
Rypälelajikkeet Gelber muskateller, Riesling, Scheurebe

Om Flora 2020

Flora 2020 on ainutlaatuinen tuote, joka tarjoaa unohtumattoman makuelämyksen. Tämä ainutlaatuinen juoma on valmistettu huolella valituista raaka-aineista ja tarjoaa herkullisen yhdistelmän alkuperää, viinirypäleitä, makua, tuoksua sekä ruoka- ja tarjoilulämpötilaa.

Flora 2020:n alkuperä vie sinut matkalle herkullisen viinin alkulähteille. Sen taustalta löytyy huolellisesti valittuja alkuperiä, jotka antavat tuotteelle sen ainutlaatuisen luonteen ja tyylin. Jokainen kulauksesi vie sinut maailman eri osiin ja kertoo tarinan viinin kasvualustasta ja sen ympärillä vaikuttavista tekijöistä.

Flora 2020:n viinirypäleet valitaan tarkkaan, ja niiden laatu ja ominaisuudet vaikuttavat suuresti lopputulokseen. Näiden laadukkaiden viinirypäleiden avulla tuote saa raikkaan ja intensiivisen maun, joka hemmottelee makunystyröitäsi.

Juoman maku ja tuoksu tekevät siitä täydellisen valinnan niin arjen rentoutumishetkiin kuin erityisiin juhliinkin. Flora 2020:n maussa ja tuoksussa voi aistia hienostuneita piirteitä, jotka täydentävät toisiaan täydellisesti. Jokainen lasillinen on kuin matka viinitarhoihin, jossa voit nauttia rikkaista maanläheisistä vivahteista ja raikkaista hedelmäisistä nuoteista.

Flora 2020:n avulla voit täydentää täydellisesti ruokailukokemuksiasi. Juoma sopii erinomaisesti monenlaisten ruokalajien, kuten lihan, kalan ja juustojen, seuraksi. Voit nauttia sitä niin juhlallisissa tilaisuuksissa kuin rentoina illanviettoina ystävien kanssa.

Muista myös ottaa huomioon oikea tarjoilulämpötila, joka vaikuttaa juoman makuun ja aromiin. Flora 2020 on erityisen hyvä silloin, kun sitä tarjoillaan viileänä tai hieman alle huoneenlämmön. Näin varmistat, että saat kaiken irti tämän ainutlaatuisen juoman mausta ja nuoteista.

Flora 2020 on täydellinen valinta kaikille viinin ystäville, jotka haluavat kokea makumatkan parhaisiin viinialueisiin. Sen ainutlaatuiset ominaisuudet ja huolella valitut raaka-aineet tekevät siitä unohtumattoman juoman, jota haluat maistaa uudelleen ja uudelleen. Oletko valmis sukeltamaan Flora 2020:n tarjoamaan makumaailmaan?

Täältä voit helposti tilata Flora 2020 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.