Siirry pääsisältöön
Dignitat Cava Brut
Täältä voit helposti tilata Dignitat Cava Brut lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Dignitat Cava Brut

Espanja Cava MacabeoParelladaXarel-lo Pullo 750 ml 11.5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
42%
Humalahakuisuus
83%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 0.7g / 100ml
Pakkaus Pullo
Rypälelajikkeet Macabeo, Parellada, Xarel-lo

Om Dignitat Cava Brut

Dignitat Cava Brut on korkealaatuinen kuohuviinivalinta, joka tarjoaa mahtavan makuelämyksen. Tämä kuohuviini tulee perinteikkäästä viinialueesta Espanjasta, jolla on pitkä historia viininvalmistuksessa. Se on valmistettu huolellisesti valikoiduista rypäleistä, jotka antavat sille ainutlaatuisen maun ja tuoksun.

Dignitat Cava Brutin maku on raikas ja eloisa, jossa yhdistyvät herkulliset sitruunaiset ja omenaiset sävyt. Kevyt hapokkuus tekee siitä sopivan juoman niin ruokailun seuraan kuin rentoon seurusteluunkin. Sen tasapainoinen ja raikas maku tekee siitä täydellisen valinnan niin kuohuviiniharrastajalle kuin satunnaiselle nautiskelijallekin.

Tuoksultaan Dignitat Cava Brut on raikas ja houkutteleva, jossa voi aistia kypsiä hedelmän aromeita, kuten omenaa ja persikkaa. Se tarjoaa miellyttävän ensivaikutelman ja kutsuu tutustumaan sen herkkuihin.

Dignitat Cava Brut sopii loistavasti tarjoiltavaksi sellaisenaan, aperitiivina, tai se voi täydentää monia ruokalajeja. Sen raikas hapokkuus ja mausteinen lopetus sopivat hyvin kalaruokien, äyriäisten, salaattien ja kevyiden juustojen kanssa. Se myös toimii mainiosti seurana makealle jälkiruoalle.

Paras tapa nauttia Dignitat Cava Brut on tarjoilla se hyvin jäähdytettynä noin 6-8 asteessa. Tämä varmistaa, että sen maku ja tuoksu pääsevät täysin oikeuksiinsa. Jäähtynyt kuohuviini tarjoaa virkistävän kokemuksen ja tekee hetkestä erityisen juhlavan.

Dignitat Cava Brut on täydellinen valinta juhliin, illanistujaisiin tai lahjaksi viinin ystävälle. Sen korkealaatuinen maku ja ainutlaatuinen alkuperä tekevät siitä todellisen juhlan kohotuksen. Kokeile Dignitat Cava Brutia ja anna sen viedä sinut matkalle Espanjan viininmaailmaan.

Täältä voit helposti tilata Dignitat Cava Brut lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.