Siirry pääsisältöön
It’s a Zin! Rosé 2021
Täältä voit helposti tilata It’s a Zin! Rosé 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

It’s a Zin! Rosé 2021

Italia Apulien Zinfandel Pullo 750 ml 13% vol 2021
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
17%
Makeus
42%
Humalahakuisuus
75%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2021
Rypälelajikkeet Zinfandel

Om It’s a Zin! Rosé 2021

Tervetuloa Zin! Rosé 2021 -viinin maailmaan! Tämä ainutlaatuinen juoma on täynnä raikkautta ja herkullisuutta. Se on valmistettu huolella valituista rypäleistä, jotka tulevat parhailta viinitarhoilta.

Zin! Rosé 2021 hurmaa sinut ensimmäisestä hörpystä lähtien. Sen tyylikäs vaaleanpunainen väri kutsuu sinut nauttimaan siitä kaikissa tilaisuuksissa. Tässä viinissä maistuu marjaisuus ja herkullinen raikkaus, joka hivelee makuhermojasi. Voit aistia sen kermaisen textuurin, joka tekee jokaisesta siemauksesta todella nautittavan.

Zin! Rosé 2021:n tuoksu on lumoava. Se avaa sinulle kukkaisen ja hedelmäisen maailman, jossa tuoreiden mansikoiden, kirsikoiden ja greippien aromit täyttävät ilman. Voit melkein aistia viinin valmistuksen aikana käytettyjen rypäleiden jaot.

Tämä herkullinen viini sopii täydellisesti monenlaisiin ruokalajeihin. Sen raikkaus ja tasapaino pääsevät oikeuksiinsa yhdistettäessä sitä esimerkiksi kevyiden salaattien, merenelävien tai vaalean lihan kanssa. Se tuo ruoan maut täydellisesti esiin ja tekee jokaisesta ateriasta juhlan.

Zin! Rosé 2021 kannattaa tarjoilla viilennettynä noin 8-10 asteessa. Tällä tavoin viini säilyttää raikkautensa ja sen maut pääsevät parhaiten esiin. Voit nauttia tästä herkullisesta juomasta yksin tai yhdessä ystävien kanssa, sen tuoden iloa jokaiseen hetkeen.

Kokeile Zin! Rosé 2021 -viiniä ja anna sen viedä sinut makumatkalle täynnä iloa ja makunautintoja. Tämä ainutlaatuinen juoma varmasti hurmaa sinut ja jättää unohtumattoman jälkimaun.

Täältä voit helposti tilata It’s a Zin! Rosé 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.