Siirry pääsisältöön
Crios Rosé of Malbec 2021
Täältä voit helposti tilata Crios Rosé of Malbec 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Crios Rosé of Malbec 2021

Argentiina MendozaCuyo Malbec Pullo 750 ml 13.5% vol 2021
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
50%
Humalahakuisuus
75%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2021
Rypälelajikkeet Malbec

Om Crios Rosé of Malbec 2021

Crios Rosé of Malbec 2021 on upea viini Argentiinasta. Tämä herkullinen rose-viini hurmaa sinut heti ensi maistosta. Sen alkuperä on leimallisesti Argentiina, joka tunnetaan maailmanlaajuisesti laadukkaista Malbec-viineistään. Crios Rosé of Malbec 2021 ei ole poikkeus tässä suhteessa.

Tämän viinin maku on täyteläinen ja hienostunut. Siinä yhdistyvät Malbec-rypäleen intensiiviset mausteiset ja tumma hedelmäiset aromit hienostuneeseen ruusuiseen sävyyn. Tällä viinillä on miellyttävä tasapaino makeuden ja raikkauden välillä, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan moneen eri tilanteeseen.

Crios Rosé of Malbec 2021 tarjoaa myös herkullisen tuoksun. Sen aromaattinen tuoksuprofiili kutsuu sinut luokseen ja houkuttelee tutustumaan sen moniin hienovaraisiin vivahteisiin. Voit aistia siitä kypsät punaiset marjat, kukkaiset nuotit ja kevyen mausteisuuden.

Tämä viini sopii mainiosti nautittavaksi sellaisenaan, mutta se myös täydentää hienosti monenlaisia ruokia. Sen raikas hapokkuus leikkaa tasapainoisesti rasvaisia kaloja, kuten lohta tai grillattua tonnikalaa. Lisäksi se sopii kokeiltavaksi myös kevyiden liharuokien, salaattien ja pastojen kanssa.

Oikea lämpötila tämän viinin tarjoiluun on noin 8-10 astetta. Tähän lämpötila-alueeseen jäähdytetty Crios Rosé of Malbec 2021 pääsee oikeuksiinsa ja sen mausteinen, marjainen ja hienostunut maku pääsee täydellisesti esiin.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Crios Rosé of Malbec 2021 on Argentiinan mausta ja tuoksusta hämmästyttävä viini, joka tarjoaa täyteläisen ja hienostuneen makuelämyksen. Sen monipuolinen luonne tekee siitä loistavan kumppanin monenlaiseen ruokailuun. Kokeile sitä ja anna sen viedä sinut matkalle Argentiinan upean viinimaailman saloihin.

Täältä voit helposti tilata Crios Rosé of Malbec 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.