Siirry pääsisältöön
Cortado Domaine de Majas 2022
Täältä voit helposti tilata Cortado Domaine de Majas 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Cortado Domaine de Majas 2022

Ranska Languedoc-RoussillonCôtes Catalanes Pullo 750 ml 12% vol 2022
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
25%
Humalahakuisuus
25%
Strävhet
83%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2022

Om Cortado Domaine de Majas 2022

Cortado Domaine de Majas 2022 on ainutlaatuinen viini, joka tulee suoraan Ranskan aurinkoisilta viinitarhoilta. Tämä herkullinen viini on valmistettu parhaimmista rypäleistä, jotka tarjoavat upean makukokemuksen.

Härkomst, Druvor, Smak, Doft, Mat och serveringstemperatur - nämä ovat avainsanat, jotka kuvaavat Cortado Domaine de Majas 2022:n ainutlaatuisia ominaisuuksia. Tämä elegantti viini on peräisin Languedoc-Roussillonin alueelta eteläisessä Ranskassa, jossa viininkasvatus ja viininteko on perinteikkäällä tasolla.

Domaine de Majasin viinitarhojen maaperä rikastuttaa tämän viinin makua ja antaa sille moniulotteisen luonteen. Sen rypäleistä kuten Carignan, Grenache ja Syrah syntyy tasapainoinen sekoitus hedelmäisiä, mausteisia ja kypsän tanniinisia makuja. Tämä viini tanssii suussasi vivahteikkaasti ja jättää jälkimaun, joka kutsuu sinut ottamaan seuraavan kulauksen.

Cortado Domaine de Majas 2022:n aromaattinen profiili on herkullinen sekoitus punaisia marjoja, kuten kirsikkaa ja vadelmaa, sekä mausteisia nuotteja, kuten mustapippuria ja neilikkaa. Sen aromi on houkutteleva ja kutsuva, joka saa aistisi heräämään eloon.

Tämä viini sopii mainiosti monenlaiseen ruokapöytään. Sen monipuoliset maut tekevät siitä oivan kumppanin grillatulle lihalle, riistalle tai mausteisille pastaruokiin. Sen keskitäyteläinen rakenne ja pehmeät tanniinit tekevät siitä miellyttävän juoman sellaisenaan nautittavaksi, mutta se on myös oivallinen valinta seuraksi ystävien kanssa ja juhlatilaisuuksiin.

Parasta nautittavuutta varten suosittelemme tarjoilemaan Cortado Domaine de Majas 2022:n hieman viilennettynä, noin 16-18 asteessa. Näin sen aromit ja maut pääsevät täyteen potentiaaliinsa ja tarjoavat unohtumattoman juomatilaisuuden.

Cortado Domaine de Majas 2022 on viini, joka on suunniteltu herkuttelijoille ja kaikille, jotka pitävät suussasulavan makuelämyksen löytämisestä. Sen ainutlaatuiset ominaisuudet tekevät siitä täydellisen valinnan niille, jotka etsivät jotain erityistä ja unohtumatonta.

Täältä voit helposti tilata Cortado Domaine de Majas 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.