Siirry pääsisältöön
Jacob’s Creek Crisp Rosé 2020
Täältä voit helposti tilata Jacob’s Creek Crisp Rosé 2020 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Jacob’s Creek Crisp Rosé 2020

Australia Shiraz Pullo 750 ml 12% vol 2020
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
33%
Humalahakuisuus
75%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2020
Rypälelajikkeet Shiraz

Om Jacob’s Creek Crisp Rosé 2020

Tervetuloa Jacob's Creekin raikkaan punaviiniruusun maailmaan! Jacob's Creek Crisp Rosé 2020 on hieno viinivalinta, joka tarjoaa upean makumatkan ja hienostuneen tuoksun.

Tämän punaviiniruusun alkuperä on huolella valittu. Se on valmistettu parhaista rypäleistä, jotka on viljelty huolellisesti ja kypsytetty juuri oikeaan aikaan. Sen alkuperä kuvastaa viljelyalueensa ainutlaatuisia ominaisuuksia, ja viini heijastaa alueen rikasta maaperää ja ilmaston luonnetta.

Jacob's Creek Crisp Rosé 2020 tarjoaa raikkaan ja kevyen makuelämyksen. Viini on huolella valmistettu, jotta sen maut pääsevät oikeuksiinsa. Sen pirteä hapokkuus ja raikas hedelmäisyys luovat tasapainoisen ja miellyttävän makuprofiilin. Voit odottaa löytäväsi viinistä vivahteita punaisista marjoista, kirsikoista ja sitruunasta.

Tuoksultaan tämä punaviiniruusu on houkutteleva ja aromikas. Sen kukkaisuus ja mehukkaat hedelmähajut tekevät siitä vastustamattoman. Sulje silmäsi ja anna tämän viinin herättää aistejasi vivahteikkaalla ja hienostuneella tuoksullaan.

Jacob's Creek Crisp Rosé 2020 on täydellinen valinta moniin ruokalajeihin. Se sopii erinomaisesti kevyiden kalaruokien, salaattien ja äyriäisten kanssa. Voit myös nauttia tätä herkullista viiniä seuranaan raikas kesäpäivä tai juhlistaa erityistä hetkeä.

Suosittelemme nauttimaan tämän punaviiniruusun viilennettynä. Sen paras palvelulämpötila on noin 8-10 astetta, jotta sen raikkaat ja hedelmäiset sävyt pääsevät täysin esiin. Varmista, että se on annettu hengittää hetki ennen nauttimista, jotta sen aromit voivat kehittyä täydellisesti.

Astuessasi Jacob's Creekin Crisp Rosé 2020 maailmaan sinut ympäröi raikas ja elegantti ilmapiiri. Kutsu ystäväsi mukaan ja nauttikaa tästä ihastuttavasta punaviiniruusuviinistä yhdessä. Se on täydellinen valinta rentoutumiseen ja nauttimiseen hyvässä seurassa.

Täältä voit helposti tilata Jacob’s Creek Crisp Rosé 2020 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.