Siirry pääsisältöön
Nessa Rosé
Täältä voit helposti tilata Nessa Rosé lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Nessa Rosé

Ranska CaladocGrenache Pullo 750 ml 12.5% vol
Pakkaus Pullo
Rypälelajikkeet Caladoc, Grenache

Om Nessa Rosé

Nessa Rosé on korkealaatuinen ja monipuolinen viinivalinta, joka tarjoaa ainutlaatuisen makuelämyksen suomalaisille viininystäville. Tämä herkullinen roseviini kutsuu sinut matkalle sen alkuperään, tunnelmalliseen maisemaan ja viehättävästi tuoksuvan viinilasin ääreen.

Nessan Rosé-viini valmistetaan huolella valituista rypäleistä, joista jokainen on kerätty käsin viljelijöiden kokemusten ja tietämyksen pohjalta. Tämä tarkka valikoima luo viinin ainutlaatuisen maun ja tekee siitä täydellisen kumppanin erilaisille ruokalajeille. Olipa kyseessä sushit, salaatti tai grillattu kala, Nessa Rosé täydentää ja korostaa ruoan makuja.

Nessa Rosén mukana saat myös nauttia sen herkullisesta tuoksusta, joka vie sinut miellyttävälle matkalle viinimatkailun maailmaan. Voit aistia täyteläisiä marjaisia aromeja ja pirteitä sitrusten vivahteita, jotka tekevät tästä viinistä ainutlaatuisen ja lumoavan.

Nessa Rosé suositellaan nautittavaksi viilentämällä noin 8-10 asteeseen, jotta sen raikkaus ja maun monimuotoisuus pääsevät täysin oikeuksiinsa. Tämä viini sopii mainiosti niin rennolle illallistaustalle kuin juhlavampien tilaisuuksien seuraksi. Sen eleganssi ja raikkaus tarjoavat nautintoa joka tilanteessa.

Nessa Rosé on täydellinen valinta viinin ystäville, jotka arvostavat sekä makua että tyyliä. Laadukkaat raaka-aineet ja taitava valmistusprosessi takaavat, että tämä viini tarjoaa unohtumattomia hetkiä niin arjessa kuin juhlassa. Anna Nessa Rosén viedä sinut matkalle viinin hurmaavaan maailmaan ja kokea uusia makuelämyksiä. Tervetuloa juhlimaan suomalaista viinikulttuuria Nessa Rosén seurassa!

Täältä voit helposti tilata Nessa Rosé lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.