Siirry pääsisältöön
Bacardi Tropical
Täältä voit helposti tilata Bacardi Tropical lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Bacardi Tropical

Italia Pullo 700 ml 32% vol
Pakkaus Pullo

Om Bacardi Tropical

Bacardi Tropical on herkullinen ja raikas rommi, joka on täynnä trooppista makua ja tuoksua. Rommi on valmistettu huolellisesti valituista sokeriruo'on melassista, jotka antavat sille ainutlaatuisen maun ja ominaispiirteet. Tämä eksotiikan ja seikkailun täyteinen rommi on peräisin Karibialta, missä aurinkoiset rannat ja lämmin ilmasto täydentävät sen upeaa makukokemusta.

Bacardi Tropicalin makua leimaa hedelmäisyys ja keveys. Sen tuoksussa voi aistia runsaasti trooppisia hedelmiä, kuten mangoa, ananasta ja kookosta. Tämä tekee siitä täydellisen valinnan niille, jotka haluavat nauttia makuelämyksistä, joita voi kokea vain paratiisisaarten satumaisissa maisemissa.

Tämä herkullinen rommi sopii erinomaisesti nautittavaksi sellaisenaan, jäillä tai sekoitettuna erilaisiin drinkkeihin. Voit kokeilla sitä esimerkiksi trooppisissa cocktaileissa, kuten pina coladassa tai mojitossa. Sen kevyt ja raikas maku tuo mieleen lämpimät kesäillat ja auringonlaskun rannalla.

Bacardi Tropicalin optimi nauttimistemperatuuri on noin 10–12 astetta. Tämä lämpötila korostaa sen aromin rikkautta ja tuo esiin sen parhaat puolet. Voit tarjoilla sitä ystävien kanssa grillijuhlien tai rentoutumishetkien yhteydessä, ja se taatusti ilahduttaa kaikkia rommin ystäviä.

Tervetuloa nauttimaan Bacardi Tropicalin lumoavasta maailmasta, jossa trooppiset maut ja Karibian tunnelma kohtaavat. Ota hetki itsellesi ja anna tämän herkullisen rommin kuljettaa sinut eksoottiseen seikkailuun. Näytä ystävillesi, että sinulla on hyvää makua ja anna heidän ihastua Bacardi Tropicalin ainutlaatuiseen makumaailmaan.

Täältä voit helposti tilata Bacardi Tropical lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.