Siirry pääsisältöön
Studio by Miraval Rosé 2022
Täältä voit helposti tilata Studio by Miraval Rosé 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Studio by Miraval Rosé 2022

Ranska Méditerranée CinsaultGrenacheRolleTibouren Pullo 750 ml 12.5% vol 2022
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
33%
Humalahakuisuus
83%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2022
Rypälelajikkeet Cinsault, Grenache, Rolle, Tibouren

Om Studio by Miraval Rosé 2022

Studio by Miraval Rosé 2022 on suussasulavan herkullinen ja tasapainoinen roseeviini, joka on saanut inspiraationsa Provencen aurinkoisista rannoista. Tämä ainutlaatuinen viini tarjoaa herkullisen sekoituksen raikkaita marjoja, kypsää punaista omenaa ja hienostunutta sitrusta, joka tanssii kielelläsi jokaisen siemauksen aikana.

Studio by Miraval Rosé 2022 on valmistettu laadukkaista Côtes de Provence -viinialueen rypäleistä, mikä takaa sen korkean laadun ja ainutlaatuisen makuelämyksen. Viinin kukkainen ja hienostunut aromi täydentää sen pirteää ja raikasta makua. Tämä viini on suunniteltu ilahduttamaan kaikkia aisteja ja antamaan sinulle hetken, joka vie sinut kesäisiin päiviin Ranskan Rivieralla.

Studio by Miraval Rosé 2022 sopii täydellisesti nautittavaksi sellaisenaan tai seuraksi kevyille ruoille ja grillatuille herkuille. Sen raikas hapokkuus tasapainottaa mukavasti mausteisia ruokia ja tuo esille erilaisten makujen monimuotoisuuden. Kokeile sitä esimerkiksi salaattien, äyriäisten, kevyesti maustettujen kalaruokien tai vaalean lihan kanssa.

Tämä herkullinen roseeviini kannattaa tarjoilla noin 8-10 asteessa, jotta sen raikkaus ja aromit tulevat parhaiten esiin. Sen kevyen ja hedelmäisen luonteen ansiosta se sopii täydellisesti niin rennompiin hetkiin ystävien kanssa kuin romanttisiin illallisiin rakkaasi kanssa.

Studio by Miraval Rosé 2022 on viini, joka saa sinut syttymään jo pelkällä ulkonäöllään ja valloittaa sinut ensipuraisullaan. Se on täydellinen valinta kaikille viinin ystäville, jotka haluavat kokea Provencen ilmapiirin kotonaan. Puhdas, raikas ja elegantti - tämä viini tarjoaa unohtumattoman matkan maistajalleen.

Täältä voit helposti tilata Studio by Miraval Rosé 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.