Siirry pääsisältöön
Franziskaner Hefeweizen
Täältä voit helposti tilata Franziskaner Hefeweizen lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Franziskaner Hefeweizen

Saksa Purkki 500 ml 5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
25%
Beska
42%
Humalahakuisuus
17%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om Franziskaner Hefeweizen

Franziskaner Hefeweizen on saksalainen olutklassikko, jonka juuret ulottuvat jopa 700-luvulle. Tämä perinteikäs vehnäolut valmistetaan Münchenissä tarkoin valikoiduista raaka-aineista ja vankalla ammattitaidolla, joten sen laatu ja maku ovat vertaansa vailla.

Franziskaner Hefeweizenin smak är överraskande och förföriskt komplex. Olet saanut ihmiset yllättymään heidän ensimmäisellä maistelullaan sen rikkaalla, hedelmäisellä ja mausteisella maulla. Vehnän, maltin ja hiivan harmoninen liitto antaa täydellisen tasapainon makeuden ja raikkauden välillä, jolloin jokainen kulho täyttyy lämpimillä sävyillä, rikkailla mausteilla ja hedelmäisillä vivahteilla.

Doften av Franziskaner Hefeweizen är lika förförisk som dess smak. När du öppnar flaskan slår en doft av mogen banan, kryddig nejlika och frisk citrus i din näsa. Det är en aromatisk upplevelse som bjuder in till en varm och harmonisk stund av njutning.

Franziskaner Hefeweizenin monipuolisuus tekee siitä täydellisen kumppanin erilaisille ruokalajeille. Sen hienostuneet maut täydentävät täydellisesti vaaleita lihoja, kala- ja äyriäisruokia sekä pehmeitä juustoja. Yhdistettynä perinteisiin saksalaisiin makuvariatioihin, kuten Weisswurstiin tai pretzeleihin, tämä olut nostaa ateriasi aivan uudelle tasolle.

Oli tärkeä asia, että nautit Franziskaner Hefeweizeni oikeassa lämpötilassa. Juuri oikea lämpötila, noin 8-10 astetta, vapauttaa täydet maut ja aromit. Jotta voit nauttia tästä oluesta parhaalla mahdollisella tavalla, suosittelemme, että tarjoat sen viileässä lasissa ja nautit sen kilometrin ratsastuslämpimänä.

Franziskaner Hefeweizen on todellinen klassikko, joka on ansainnut paikkansa saksalaisten olutfanien sydämissä ympäri maailmaa. Sen rikas perinne, monimutkainen maku, jumalainen tuoksu ja monipuoliset käyttömahdollisuudet tekevät siitä täydellisen valinnan olutharrastajille, jotka arvostavat laadukkaita ja ikimuistoisia makuja. Mikä on parempi tapa nauttia iltaisesta seurasta kuin jakaa pullo tätä herkullista olutta ystäviesi kanssa?

Täältä voit helposti tilata Franziskaner Hefeweizen lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.