Siirry pääsisältöön
Maggio Rosato 2021
Täältä voit helposti tilata Maggio Rosato 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Maggio Rosato 2021

Italia Piemonte BarberaDolcettoFreisaNebbiolo Pullo 750 ml 12.5% vol 2021
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
42%
Humalahakuisuus
75%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 0.4g / 100ml
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2021
Rypälelajikkeet Barbera, Dolcetto, Freisa, Nebbiolo

Om Maggio Rosato 2021

Maggio Rosato 2021 on ensiluokkainen roseviini, joka tarjoaa unohtumattoman makuelämyksen. Tämän viinin mausteinen alkuperä kumpuaa Italiasta, maasta jossa viininvalmistus on otettu sydämenasiaksi.

Maggio Rosato 2021:n maku ja tuoksu ovat täynnä raikkautta ja eloisuutta. Herkulliset hedelmäiset nuotit, kuten kirsikka ja punaherukka, luovat täyteläisen ja houkuttelevan maun, joka tanssii suussasi aistien ilon. Lisäksi tämän herkullisen viinin miellyttävä kukkaistuoksu täyttää huoneen ja houkuttelee sinut astumaan maailmaan täynnä väriä ja iloa.

Maggio Rosato 2021 on ihanteellinen seuralainen monille ruokalajeille. Syvä ja moniulotteinen maku täydentää täydellisesti kevyet salaatit, meren antimet, kalaruoat ja kasvisruoat. Voit myös nauttia sitä sosiaalisissa tilanteissa aperitiivina tai sellaisenaan. Sen raikas ja hedelmäinen maku täydentää monipuoliset maut ja luo tasapainoisen kokonaisuuden ruokailukokemukseen.

Maggio Rosato 2021 tulisi tarjoilla viilennettynä 8-10 asteeseen, jotta sen aromit pääsevät oikeuksiinsa. Voit nauttia tästä viinistä aurinkoisena kesäpäivänä terassilla tai luoda tunnelmallisen ilmapiirin ystävien seurassa kynttilänvalossa. Mikä tahansa tilanne, tämä viini varmistaa, että jokainen hetki on täynnä iloa ja hyvää seuraa.

Olipa kyseessä rentouttava ilta kotona tai erityinen tilaisuus ystävien kanssa, Maggio Rosato 2021 on valinta, joka ei petä. Tämän viinin ainutlaatuinen makuelämys ja hienostunut luonne tekevät siitä täydellisen kumppanin kaikkiin hetkiin, jotka ansaitsevat juhlaa.

Täältä voit helposti tilata Maggio Rosato 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.