Siirry pääsisältöön
YOKO Riesling 2021
Täältä voit helposti tilata YOKO Riesling 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

YOKO Riesling 2021

Saksa Pfalz Riesling Pullo 750 ml 12% vol 2021
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
25%
Makeus
33%
Humalahakuisuus
83%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 0.9g / 100ml
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2021
Rypälelajikkeet Riesling

Om YOKO Riesling 2021

YOKO Riesling 2021 on erinomainen valinta kaikille viinin ystäville, jotka arvostavat laadukkaita ja raikkaita valkoviinejä. Tämä viini hurmaa suussa monella tapaa ja tarjoaa ainutlaatuisen makuelämyksen.

YOKO Riesling 2021:n hieronta on raikas ja hedelmäinen, jossa voi aistia kypsien sitrushedelmien ja persikan vivahteita. Sen lempeä hapokkuus tuntuu suussa miellyttävän tasapainoisena ja tuo viiniin eleganttia luonnetta.

Myös YOKO Riesling 2021:n tuoksussa voi havaita raikkaiden sitrushedelmien ja kukoistavien kukkien aromeja. Sen intensiivinen ja houkutteleva tuoksu herättää mielenkiinnon ja antaa lupauksen herkullisesta makuelämyksestä.

Tämä viini sopii erinomaisesti nautittavaksi sellaisenaan tai se voi toimia loistavana seurana erilaisille kevyille ruokalajeille. Sen raikkaus ja hapokkuus tekevät siitä erinomaisen valinnan äyriäisille, salaatille ja kala-annoksille.

YOKO Riesling 2021 kannattaa tarjoilla viilennettynä noin 8-10 asteessa, jotta sen raikkaus ja hedelmäisyys tulevat parhaiten esiin. Tämä viini sopii erinomaisesti rentoihin illanviettoihin ystävien kanssa tai vaikka romanttiseen illalliseen kahden kesken.

YOKO Riesling 2021 on korkealaatuinen ja tasapainoinen valkoviini, joka tarjoaa unohtumattoman makumatkan. Se on täydellinen valinta kaikille, jotka arvostavat raikkautta, hedelmäisyyttä ja eleganttia luonnetta viinissä. Anna sen ihastuttaa sinut omalla ainutlaatuisella tavallaan!

Täältä voit helposti tilata YOKO Riesling 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.