Siirry pääsisältöön
Don Papa Baroko
Täältä voit helposti tilata Don Papa Baroko lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Don Papa Baroko

Filippiinit Pullo 700 ml 40% vol
Sopii hyvin yhteen
Sokeripitoisuus 3g / 100ml
Pakkaus Pullo

Om Don Papa Baroko

Don Papa Baroko on laadukas rommi, joka on valmistettu Filippiinien visusti vaalituista sokeriruo'osta. Sen vahva ja intensiivinen maku sekä monivivahteinen tuoksu tekevät siitä ainutlaatuisen valinnan rommiharrastajille. Don Papa Barokon juuret saavat inspiraationsa Filippiinien rikkaasta historian ja kulttuurista, mikä heijastuu myös sen nimeen, joka tarkoittaa "isoisä" filippiiniläisessä murteessa.

Tämä upea rommi tarjoaa hienostuneen makuelämyksen, jossa yhdistyvät makeat ja mausteiset sävyt. Sen täyteläinen ja lämmin sydän koostuu karamellisoidusta sokerista, vaniljasta ja aavistuksesta eksoottisia mausteita, jotka tanssivat suussasi. Pitkä ja pehmeä jälkimaku kruunaa kokonaisuuden.

Don Papa Baroko on myös tunnettu hienostuneesta tuoksustaan, joka houkuttelee sinut sukeltamaan syvemmälle sen ainutlaatuiseen maailmaan. Voit aistia hunajan makeutta, kypsien hedelmien tervetuloa sekä mausteisen vaniljan ja tammen sävyn harmonisen liiton.

Tämä taidokkaasti valmistettu rommi voidaan nauttia sellaisenaan tai se sopii mainiosti monien erilaisten ruokien kanssa. Sen makeus ja mausteisuus täydentävät täydellisesti makeita jälkiruokia ja suklaata. Voit myös kokeilla sitä mausteisempien ruokalajien kanssa, kuten kanelilla ja inkiväärillä maustettujen liharuokien tai tulisten kastikkeiden kanssa.

Don Papa Barokon suositeltu tarjoilulämpötila on 18-20 astetta, jotta sen maku ja aromit pääsevät täysin oikeuksiinsa. Voit nauttia sitä lasillisen ystävien kanssa rentoutuen tai hemmotella itseäsi iltaisin juhlavan aterian jälkeen. Tämä ainutlaatuinen rommi tarjoaa unohtumattoman makuelämyksen jokaiseen tilaisuuteen.

Täältä voit helposti tilata Don Papa Baroko lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.