Siirry pääsisältöön
Dugges Sebastian
Täältä voit helposti tilata Dugges Sebastian lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Dugges Sebastian

Ruotsi Purkki 500 ml 8% vol
Pakkaus Purkki

Om Dugges Sebastian

Dugges Sebastian - Olut, jolla on syvä juuret, herkullinen maku sekä houkutteleva tuoksu.

Dugges Sebastian -olut on ruotsalainen käsityöolut, joka on nimetty sen luojan, Mikael Duggesin, mukaan. Tämä olut kantaa ylpeänä juurensa ja sekä sen valmistus että ainekset ovat tarkoin valittuja, jotta lopputulos olisi mahdollisimman herkullinen.

Sebastian tarjoaa ainutlaatuisen makuelämyksen, joka yhdistää hienovaraisesti erilaisia makuja. Tämä tumma olut tarjoaa hämmästyttävän tasapainon makeiden ja paahteisten vivahteiden välillä, jotka tulevat esiin jokaisella siemauksella. Olut saa myös runsaasti aikaa kypsyä ja kehittyä, mikä tuo esiin sen moniulotteisen tasapainon ja rikkauden.

Sebastianin aromi on houkutteleva ja moniuloitteinen. Sen tuoksussa on havaittavissa tummia hedelmiä, kahvia ja suklaata, jotka luovat tyylikkään ja hienostuneen tunnelman. Tämä olut onkin kuin aromikas nautinto, joka houkuttelee sinut syventymään sen ainutlaatuisiin vivahteisiin.

Dugges Sebastian sopii erinomaisesti erilaisten ruokien kaveriksi. Sen monivivahteinen maku käy mainiosti yhteen esimerkiksi liharuokien, erilaisten juustojen sekä suklaan kanssa. Sen täyteläinen rakenne ja jälkimaku täydentävät ruokaa täydellisesti. Suosittelemme tarjoamaan Sebastiania hieman viilennettynä, noin 12-14 asteen lämpötilassa, jotta sen maut ja aromit pääsevät parhaiten esille.

Dugges Sebastian on täydellinen valinta sinulle, joka arvostat korkealaatuista käsityöolutta ja nautit täyteläisistä ja moniulotteisista makuelämyksistä. Tämä olut kutsuu sinut matkalle syvälle sen kotimaan makuun ja tarjoaa matkakumppanuuden jokaiselle siemaukselle.

Täältä voit helposti tilata Dugges Sebastian lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.