Siirry pääsisältöön
19 Crimes Chard 2021
Täältä voit helposti tilata 19 Crimes Chard 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

19 Crimes Chard 2021

Australia South Eastern Australia Laatikko 1500 ml 13% vol 2021
Pakkaus Laatikko
Vuosikerta 2021

Om 19 Crimes Chard 2021

19 Crimes Chard 2021 on ainutlaatuinen viinivalinta, joka tarjoaa aistillisen ja moniulotteisen makuelämyksen. Sen raikkaus ja tasapaino tekevät siitä täydellisen valinnan niin arki-iltojen rentoihin hetkiin kuin juhlavampiinkin tilaisuuksiin.

Tämä herkullinen viini on valmistettu parhaista Chardonnay-rypäleistä, joita on kasvatettu huolella valikoiduilta viinitarhoilta. Näiden ainutlaatuisten rypäleiden täyteläiset maut ja raikas hapokkuus yhdistyvät hienostuneeseen mausteisuuteen, joka tekee tästä viinistä todellisen makumatkan.

19 Crimes Chard 2021 kutsuu sinut tutustumaan sen hienostuneeseen tuoksumaailmaan. Sen aromikas bokeh tuo esiin persikkaisen ja sitruksisen tuoreuden, joka täydentyy tyylikkäästi vaniljan sävyillä. Tämä tuoksu antaa vihjeen siitä, millaisen lumoavan makumatkan tämä viini tarjoaa.

Tämä viini on ihanteellinen kumppani monenlaisille ruokalajeille. Sen täyteläisyys ja sitruksinen hapokkuus tekevät siitä upean valinnan kala- ja äyriäisruokien kanssa. Lisäksi sen hienostunut mausteisuus sopii täydellisesti kanan, pastan ja kevyiden salaattien seuraksi. Tämä viini tarjoaa hienostuneen ja moniulotteisen makuyhdistelmän, joka tulee täydentämään ruokailuhetkesi täydellisesti.

Jotta saisit täyden makunautinnon tästä upeasta viinistä, suosittelemme tarjoilemaan sen viileänä. Optimaalinen tarjoilulämpötila on noin 11-13 astetta, mikä auttaa viinin moniulotteisia makuja pääsemään oikeuksiinsa.

19 Crimes Chard 2021 on viini, joka herättää kiinnostuksen ja tarjoaa unohtumattoman makuelämyksen. Sen täyteläiset maut, hienostunut tuoksu ja monipuoliset makuyhdistelmät tekevät siitä valinnan, joka täyttää kaikki odotuksesi. Ota lasillinen ja nauti tästä mahtavasta viinistä hyvässä seurassa!

Täältä voit helposti tilata 19 Crimes Chard 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.