Siirry pääsisältöön
Northern Monk Patrons Project 37.02 Love
Täältä voit helposti tilata Northern Monk Patrons Project 37.02 Love lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Northern Monk Patrons Project 37.02 Love

Yhdistynyt kuningaskunta Purkki 440 ml 4.8% vol
Pakkaus Purkki

Om Northern Monk Patrons Project 37.02 Love

Northern Monk Patrons Project 37.02 Love on ainutlaatuinen olut, joka tarjoaa erityisen herkullisen ja monipuolisen makuelämyksen. Tämän oluen perustana toimii rakkaus, joka heijastuu sen jokaisessa pisarassa.

Härkomst, Smak, Doft, Mat och serveringstemperatur - Tämä olut on peräisin Pohjois-Englannista, missä Northern Monkin käsityönä valmistetut oluet saavat alkunsa. Neiderstowen panimolla valmistettu Patrons Project 37.02 Love on luotu intohimolla ja taitoilla, ja se heijastaa alueen rikkaita olutperinteitä.

Oluet valitaan huolella ja niiden raaka-aineet valitaan yhtä huolellisesti. Northern Monk Patrons Project 37.02 Love on valmistettu parhaista luomulaatuisista maltaista ja humalista, jotta lopputulos olisi täydellisen tasapainoinen ja makuhermoja kutkuttava. Olut tarjoaa monipuolisen ja runsaan maun, jossa on havaittavissa erilaisia vivahteita aina hedelmistä ja paahteisuudesta aina mausteisiin.

Tämä olut ei vain maistu hyvältä, vaan se myös tuoksuu herkulliselta. Sen tuoksun rikkaus ja monimuotoisuus kutsuvat sinut lähestymään lasiasi ja nauttimaan sen ainutlaatuisesta aromista. Voit havaita rikkaan hedelmäisen tuoksun, joka sekoittuu täydellisesti oluen maltaisuuden kanssa.

Northern Monk Patrons Project 37.02 Love on täydellinen valinta ruokapöytään. Olut täydentää hienosti monenlaista ruokaa, kuten grillattua lihaa, kypsennettyjä juustoja tai täyteläisiä suklaapatoja. Sen monipuolinen maku ja tasapainoinen luonne täydentävät ruokaa ja luovat harmonisen makuparin.

Paras tapa nauttia tästä herkullisesta oluesta on tarjoilla se oikeassa lämpötilassa. Suosittelemme nauttimaan sen noin 8-10 asteessa, jotta sen maut pääsevät oikeuksiinsa ja voit todella kokea sen monipuolisuuden.

Northern Monk Patrons Project 37.02 Love on rakkaudella valmistettu olut, joka tarjoaa unohtumattoman makuelämyksen. Sen rikkaat maut, herkullinen tuoksu ja monikäyttöisyys tekevät siitä täydellisen valinnan oluentuntijalle ja ruoan ystävälle. Ei ole epäilystäkään siitä, että tämä olut ansaitsee tulla nautituksi ja jaettavaksi hyvän seuran kanssa.

Täältä voit helposti tilata Northern Monk Patrons Project 37.02 Love lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.