Siirry pääsisältöön
Jaktöl the After Hunt experience
Täältä voit helposti tilata Jaktöl the After Hunt experience lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Jaktöl the After Hunt experience

Ruotsi Västra Götalands länTanums kommun Pullo 500 ml 5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
33%
Beska
33%
Humalahakuisuus
8%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Jaktöl the After Hunt experience

Jaktöl on ainutlaatuinen kokemus metsästyksen jälkeen. Tämä erityinen olut on suunniteltu täydentämään jokaisen metsästäjän päivällisen. Sen vivahteikas alkuperä, maku, tuoksu sekä sopiva ruokailu- ja tarjoilulämpötila tekevät siitä täydellisen valinnan kaikille metsästystä harrastaville suomalaisille.

Härkomst (alkuperä): Jaktöl on valmistettu palvelemaan suomalaisten metsästäjien makumieltymyksiä. Se perustuu perinteiseen suomalaiseen panemiskulttuuriin ja käyttää korkealaatuisia kotimaisia ainesosia. Tämä tuo olueen vahvan ja aidon suomalaisen maun.

Smak (maku): Jokainen kulautus Jaktöliä vie sinut metsään. Maltainen ja hennon paahtunut maku yhdistyy metsäisten aromeiden kanssa, luoden tasapainoisen ja miellyttävän makuelämyksen. Se on täydellinen yhdistelmä raikasta suomalaista luontoa ja perinteistä oluen valmistusta.

Doft (tuoksu): Jo olutlasin nostaminen nenäsi eteen johdattaa sinut metsän syvyyksiin. Jaktölin hienostunut ja luonnonläheinen tuoksu jäljittelee metsän raikkaita tuoksuvivahteita. Se kutkuttaa aistejasi ja herättää muistoja unohtumattomista metsästysretkistäsi Suomen metsissä.

Mat och serveringstemperatur (ruoka ja tarjoilulämpötila): Jaktöl sopii täydellisesti yhteen suomalaisten herkkujen kanssa. Riistaruuat, kuten hirvi, poro tai metsäkanalinnut, pääsevät loistamaan tämän oluen seurassa. Tarjoile Jaktöl viileänä, noin 6-8 asteen lämpötilassa, jotta sen maku pääsee oikeuksiinsa ja mausteiset aromit korostuvat parhaalla mahdollisella tavalla.

Jaktöl on se täydellinen kumppani metsästyksen jälkeiseen hetkeen. Se vie sinut metsään suomalaisen oluen ainutlaatuisen maun ja luontoa jäljittelevien aromeiden kautta. Kutsu ystäväsi tai metsästyskaverisi nauttimaan tästä ainutlaatuisesta kokemuksesta ja koe aito suomalainen maku. Jaktöl on Olut suomalaisen metsästäjän sydämelle!

Täältä voit helposti tilata Jaktöl the After Hunt experience lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.