Siirry pääsisältöön
Vault City Overnight Oats
Täältä voit helposti tilata Vault City Overnight Oats lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Vault City Overnight Oats

Yhdistynyt kuningaskunta Purkki 440 ml 9.5% vol
Pakkaus Purkki

Om Vault City Overnight Oats

Tervetuloa Vault Cityn yön yli kaurapuurojen maailmaan! Vault Cityn Yön yli kaurapuurot ovat täydellinen valinta niille, jotka haluavat nauttia ravitsevasta ja herkullisesta aamiaishetkestä. Härkäpapupohjaiset kaurapuuromme ovat täynnä vitamiineja ja ravinteita, jotka pitävät sinut energisenä ja tyytyväisenä koko päivän ajan.

Yksi Vault Cityn Yön yli kaurapuurojen ainutlaatuisista piirteistä on niiden monipuolisuus. Voit valita useista eri mauista ja tuoksuista, jotka piristävät aamuasi ja antavat sinulle hyvän startin päivällesi. Olipa mieltymyksesi esimerkiksi marjaisiin tai pähkinäisiin makuihin, löydät varmasti juuri sinulle sopivan vaihtoehdon.

Valmistaminen on helppoa ja nopeaa. Tarvitset vain lisätä kaurapuuroainekset haluamasi määrän maitoa, ja antaa puuron tekeytyä jääkaapissa yön yli. Aamulla heräät herkullisen tuoksuun ja valmiiseen aamiaiseen, joka odottaa sinua jääkaapissa. Voit valmistaa puuron valmiiksi myös muille perheenjäsenille tai vaikka töihin mukaan otettavaksi.

Vault Cityn Yön yli kaurapuuro herkutellaan parhaiten hieman viileänä tai huoneenlämpöisenä. Voit nauttia sen sellaisenaan tai lisätä siihen oman mausteesi, kuten hedelmiä tai pähkinöitä. Puuro tarjoaa täydellisen tasapainon ravinteita ja makuja.

Olemme ylpeitä siitä, että Vault Cityn Yön yli kaurapuuro on valmistettu parhaista raaka-aineista ilman lisäaineita tai keinotekoisia makeutusaineita. Meidän tavoitteemme on tarjota sinulle terveellinen ja ravitseva vaihtoehto kiireisiin aamuihin, jonka valmistaminen on vaivatonta ja nopeaa.

Nouse ylös ja aloita päiväsi Vault Cityn Yön yli kaurapuuroilla – ne antavat sinulle energiaa ja hyvänolontunnetta koko päiväksi!

Täältä voit helposti tilata Vault City Overnight Oats lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.