Siirry pääsisältöön
Uncorked Côtes-du-Rhône
Täältä voit helposti tilata Uncorked Côtes-du-Rhône lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Uncorked Côtes-du-Rhône

Ranska RhonedalenCôtes du Rhône Laatikko 3000 ml 13.5% vol
Pakkaus Laatikko

Om Uncorked Côtes-du-Rhône

Tervetuloa hienostuneen viinin maailmaan! Esittelemme ylpeänä uuden tuotteemme, Uncorked Côtes-du-Rhônen.

Uncorked Côtes-du-Rhône on laadukas viini, joka on peräisin Ranskan Rhônen laaksosta. Tämä maaginen alue tunnetaan viinirypäleiden viljelystä ja täydellisistä sääoloistaan, jotka luovat ainutlaatuisen makuelämyksen.

Uncorked Côtes-du-Rhônen valmistuksessa käytetään huolellisesti valittuja rypälelajikkeita, kuten Grenache, Syrah ja Mourvèdre, jotka antavat viinille hienostuneen ja moniulotteisen maun. Näiden rypäleiden yhdistelmässä on pehmeyttä, kypsyyttä ja syvyyttä, joka korostuu jokaisessa maistelussa.

Viini hurmaa myös mahtavalla tuoksullaan, joka nostaa esiin tummia marjoja, mausteita ja hienovaraisia savuisia vivahteita. Tämä kompleksinen aromikokonaisuus kutsuu sinut tutkimaan viinin lumoavaa luonnetta.

Uncorked Côtes-du-Rhône sopii täydellisesti monenlaisiin ruokavalintoihin. Sen pehmeät tanniinit ja tasapainoinen hapokkuus tekevät siitä erinomaisen kumppanin liharuokien, kuten grillattujen pihvien, lampaanpaistin tai pataruokien kanssa. Voit myös nauttia viiniä yksinään tai seurassa, sillä sen monipuolisuus viehättää jokaista viinin ystävää.

Anna Uncorked Côtes-du-Rhônen levätä viileässä, noin 16-18 asteen lämpötilassa ennen tarjoilua. Näin viini pääsee kehittämään täyden potentiaalinsa ja sen maut tulevat esiin parhaalla mahdollisella tavalla. Kaada viini lasiin ja anna sen avautua hetki ennen ensimmäistä siemausta. Silloin pääset todella nauttimaan tämän upean viinin rikkaudesta.

Tervetuloa tutustumaan Uncorked Côtes-du-Rhôneen - viiniin, joka tarjoaa unohtumattomia hetkiä jokaiselle viinin ystävälle.

Täältä voit helposti tilata Uncorked Côtes-du-Rhône lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.