Siirry pääsisältöön
Hopsala XPA
Täältä voit helposti tilata Hopsala XPA lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Hopsala XPA

Ruotsi Uppsala länEnköpings kommun Purkki 330 ml 5.5% vol
Pakkaus Purkki

Om Hopsala XPA

Hopsala XPA on raikas ja maukas olut, joka tarjoaa unohtumattoman makuelämyksen. Tämä käsityönä valmistettu olut on suunniteltu täyttämään kaikkien oluentuntijoiden korkeimmatkin odotukset.

Hopsala XPA:n erikoisuus piilee sen juuret omassa ainutlaatuisessa oluttyyli, joka tulvii raikasta raikkautta. Sen raikas ja pirteä maku tekee siitä täydellisen valinnan olutystäville, jotka etsivät sinnikkäästi uusia ja jännittäviä makuja.

Hopsala XPA:n tuoksussa on voimakasta humalan aromia, joka hurmaa aistit heti ensimmäisestä tuoksahduksesta lähtien. Tämä olut kutsuu sinut vahvojen humalanuottien ja sitruunaruohon tuoksun maailmaan, mikä tekee siitä täydellisen valinnan niille, jotka haluavat tutustua humalan monimuotoiseen maailmaan.

Tämä olutparatiisi tarjoaa myös upeita ruokayhdistelmiä. Hopsala XPA:n raikkaus ja humalan tasapainoinen maku sopii täydellisesti jalostettuihin juustoihin, mausteisiin grilliruokiin ja eksoottisiin aasialaisiin ruokiin. Sen raikkaan hapokkuuden ja voimakkaan humalan ansiosta tämä olut pystyy täydentämään mitä tahansa ateriaa ja luomaan makuyhdistelmiä, jotka jäävät pitkään mieleen.

Hopsala XPA tulisi nauttia viilenä, noin 6-8 asteen lämpötilassa, jotta sen maku pääsee täyteen oikeuksiinsa. Tämä olut tarjoaa elämyksen jokaisesta siemauksesta, olipa kyseessä sitten rento kesäilta ystävien kanssa tai herkullinen illallinen hyvässä seurassa.

Hopsala XPA on täydellinen valinta kaikille oluen ystäville, jotka haluavat kokea uusia makuelämyksiä ja nauttia intensiivisestä olutkulttuurista. Sen ainutlaatuinen yhdistelmä raikkautta, humalaa ja makua jättää pysyvän jäljen makuhermoihisi. Astu Hopsala XPA:n värikkääseen maailmaan ja anna sen viedä sinut unohtumattomalle olutmatkalle.

Täältä voit helposti tilata Hopsala XPA lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.