Siirry pääsisältöön
Oharas 51st state IPA
Täältä voit helposti tilata Oharas 51st state IPA lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Oharas 51st state IPA

Irlanti Purkki 330 ml 6% vol
Pakkaus Purkki

Om Oharas 51st state IPA

Oharan 51. osavaltio IPA on raikas ja kiehtova olut, joka on inspiroitunut amerikkalaisesta käsityöoluen kulttuurista. Tämä olut tarjoaa ainutlaatuisen makuelämyksen ja täydellisen yhdistelmän tuoksua ja makua, jotka vievät sinut suoraan Yhdysvaltain länsirannikolle.

Härkomst eli alkuperä: Oharan 51. osavaltio IPA on valmistettu huolellisesti valikoiduista maltaita ja humalat, jotka tuovat olueen herkullisen ja tasapainoisen maun. Olut on nimetty Yhdysvaltain 51. osavaltion, nimeltä Ohara, kunniaksi ja sen ainutlaatuinen identiteetti heijastuu sen rikkaassa maussa.

Doft eli tuoksu: Olut tarjoaa intensiivisen ja houkuttelevan tuoksun, jossa on havaittavissa sitrusmaisia ja trooppisia sävyjä. Tuoksun voimakkuus ja moniulotteisuus antavat vihjeitä siitä, millaista makuelämystä on tulossa.

Smak eli maku: Oharan 51. osavaltio IPA tarjoaa rohkean ja aromikkaan maun, jossa yhdistyvät sitruksen, greipin ja eksoottisten trooppisten hedelmien sävyt. Maku on täyteläinen ja tasapainoinen, jossa on havaittavissa myös hienovarainen maltaisuus. Tämä olut sopii erityisen hyvin niille, jotka arvostavat runsaita ja intensiivisiä makuja.

Mat och serveringstemperatur eli ruoka ja tarjoilulämpötila: Oharan 51. osavaltio IPA on loistava olut yhdistettäväksi suolaisiin ja mausteisiin ruokiin. Se sopii erityisen hyvin grillattujen lihojen, tulisten kastikkeiden ja mausteisten ruokien seuraan. Olut tulisi tarjoilla noin 6-8 asteen lämpöisenä, jotta sen maut pääsevät täysin oikeuksiinsa.

Oharan 51. osavaltio IPA ei jätä oluen ystäviä kylmäksi. Sen ainutlaatuinen alkuperä, aromikas tuoksu, runsaat maut ja sopiva tarjoilulämpötila tekevät siitä täydellisen valinnan kaikille niille, jotka haluavat kokea uuden ja jännittävän olutelämyksen.

Täältä voit helposti tilata Oharas 51st state IPA lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.