Siirry pääsisältöön
Lauder’s
Täältä voit helposti tilata Lauder’s lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Lauder’s

Yhdistynyt kuningaskunta Skottland Pullo 350 ml 40% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Pakkaus Pullo

Om Lauder’s

Lauder's on hienostunut ja elegantti viski, joka tarjoaa ainutlaatuisen makuelämyksen. Tämä viski on peräisin Skotlannista, joka on tunnettu maailman parhaista viskeistä. Lauder'sin vahva perinne ja perustaja Arthur Lauderin intohimo viskin valmistukseen heijastuvat sen luonteessa, maussa ja tuoksussa.

Lauder'sin ainutlaatuinen ja moniulotteinen maku tulee sen huolellisesti valituista ainesosista ja taitavasta valmistusprosessista. Jokainen tislauskierros on suoritettu mestarillisesti, jotta saavutettaisiin tasapainoinen ja hienostunut lopputulos. Lauder'sin maku tarjoaa lämpimän ja miellyttävän tuntuman suussa, joka jättää jälkeensä pitkäkestoisen ja mieleenpainuvan jälkimaun.

Lauder'sin tuoksussa voi aistia rikkaan ja houkuttelevan aromin. Sen pehmeä tammisuus sekoittuu täydellisesti makeisiin ja mausteisiin nuotteihin, joten jokainen haisteltu tuoksu vie sinut hetkessä Skotlannin maisemiin.

Tämä ainutlaatuinen viski sopii täydellisesti erilaisten ruokien kanssa. Sen moniulotteinen maku pystyy täydentämään pehmeitä ja kermaisia kalaruokia tai tuomaan syvyyttä ja intensiteettiä grillattuihin liharuokiin. Lauder'sin hienostuneisuus ja monipuolisuus tekevät siitä erinomaisen valinnan niin juhlatilaisuuksiin kuin rentoihinkin illanviettoihin.

Paras tapa nauttia Lauder's-viskiä on tarjoilla se hieman viilennettynä, jotta sen maut pääsevät täysiin oikeuksiinsa. Kaada se lasiin ja anna sen levätä hetki, jotta sen maut ja tuoksut voivat kehittyä. Sen jälkeen voit nauttia tästä upeasta viskistä hitaasti ja nautiskellen.

Lauder's on ensiluokkainen viski, joka tarjoaa unohtumattoman kokemuksen viskin ystäville. Olipa kyseessä juhlatilaisuus tai rento illanvietto ystävien kanssa, Lauder's tuo aina ripauksen luksusta ja tyyliä tilanteeseen.

Täältä voit helposti tilata Lauder’s lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.