Siirry pääsisältöön
Braastad VS
Täältä voit helposti tilata Braastad VS lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Braastad VS

Ranska Cognac Pullo 700 ml 40% vol
Sopii hyvin yhteen
Sokeripitoisuus 1g / 100ml
Pakkaus Pullo

Om Braastad VS

Braastad VS on erinomainen konjakki, joka tarjoaa ainutlaatuisen makuelämyksen. Tämä laadukas konjakki perustuu perinteiseen valmistusprosessiin, joka takaa sen korkean laadun ja hienostuneen makuprofiilin.

Braastad VS on peräisin Charente-joen laakson sydämestä Ranskasta, joka on kuuluisa laadukkaista konjakkimerkeistään. Tämä konjakki kunnioittaa alueen pitkää perinnettä ja perustuu samoihin perinteisiin valmistustapoihin, joita on harjoitettu vuosisatojen ajan.

Braastad VS erottuu ainutlaatuisella maullaan ja tuoksullaan. Vivahteikas maku tarjoaa pehmeän ja tasapainoisen tuntuman suussa. Voit odottaa löytäväsi runsaita hedelmäisiä ja mausteisia sävyjä tästä konjakista, joka täydentävät toisiaan täydellisesti. Lisäksi sen hieno vaniljainen ja tamminen jälkimaku tekevät tästä konjakista todella ainutlaatuisen.

Braastad VS on täydellinen valinta nautittavaksi sellaisenaan tai se sopii erinomaisesti monenlaisten ruokien kanssa. Sen hedelmäiset ja mausteiset sävyt täydentävät erityisen hyvin pähkinöitä, suklaata, liharuokia ja vahvoja juustoja. Tämä konjakki tarjoaa unohtumattoman makuelämyksen joka kerta.

Braastad VS tulisi nauttia mieluiten huoneenlämmössä, jotta sen täyteläiset maut pääsisivät oikeuksiinsa. Voit myös kokeilla sitä lämpimänä tai jäähtyneenä hieman, jos haluat kokea erilaisen makuelämyksen. Tämä konjakki sopii täydellisesti illanistujaisiin, juhlallisiin tilaisuuksiin tai rentouttavan hetken päätteeksi.

Braastad VS on täydellinen valinta kaikille konjakin ystäville, jotka arvostavat hienostunutta makumaailmaa ja perinteistä valmistusprosessia. Kokeile tätä konjakkia ja anna sen herkullisten sävyjen viedä sinut mukanaan unohtumattomalle matkalle Ranskan konjakkimaailmaan.

Täältä voit helposti tilata Braastad VS lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.