Siirry pääsisältöön
Third Barrel The Grateful Red
Täältä voit helposti tilata Third Barrel The Grateful Red lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Third Barrel The Grateful Red

Irlanti Purkki 330 ml 5.9% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
50%
Beska
50%
Humalahakuisuus
17%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om Third Barrel The Grateful Red

Kuvittele itsesi astumaan kuvankauniiseen maaseutumaisemaan, missä aurinko paistaa lempeästi viinitarhojen ylle. Tässä ihanassa ympäristössä kypsyy suomalainen helmi, Third Barrel The Grateful Red.

The Grateful Red on täyteläinen viini, jonka herkulliset maut ja ainutlaatuinen luonne kunnioittavat suomalaista perintöä. Tämä viini on valmistettu huolella valikoiduista paikallisista marjoista, jotka antavat sille sen upean punaisen värin ja maistuvan aromin. Kunkin pullollisen taakse kätkeytyy tarina maasta, jossa jokainen viinikranssikin on täynnä suomalaisuutta.

The Grateful Redin väri kutsuu sinut maistamaan ja kokeilemaan rohkeasti uusia makuelämyksiä. Sen täyteläinen maku on samettinen ja tasapainoinen, jossa maistuu makeiden marjojen raikkaus ja hienostuneet mausteet. Sen pitkä ja miellyttävä jälkimaku jää kielesi päälle ja kutsuu sinua ottamaan toisenkin siemauksen.

Tämä ainutlaatuinen viini sopii täydellisesti nautittavaksi yksinään tai yhdistettynä erilaisiin herkkuihin. Sen runsaat ja moniulotteiset maut täydentävät täydellisesti erilaisia liharuokia, kuten grillattua naudanlihaa tai suomalaista riistaa. The Grateful Redin ylellinen makumaailma ja eloisa hapokkuus tekevät siitä myös ihanteellisen kumppanin juustolautaselle.

Tämän suomalaisen aarteen tulee olla oikeassa lämpötilassa nauttimisen hetkellä. The Grateful Red tulisi tarjoilla viilennettynä 14-16 asteeseen. Tällöin sen aromit ja maut pääsevät oikeuksiinsa ja tarjoavat sinulle unohtumattoman viinikokemuksen.

The Grateful Red kutsuu sinut seikkailuun suomalaisen viinikulttuurin maailmaan. Valmistaudu sukeltamaan syvälle punaisen viinin lumoavaan tunnelmaan ja nauttimaan jokaisesta siemauksesta täysin siemauksin. Tämä ainutlaatuinen viini kunnioittaa perinteitä ja samalla rikastuttaa ne modernilla otteellaan. Oletko valmis antamaan tämän kotimaisen viinin viedä sinut matkalle mautensa ihmeelliseen maailmaan?

Täältä voit helposti tilata Third Barrel The Grateful Red lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.