Siirry pääsisältöön
Thornbridge Cocoa Wonderland
Täältä voit helposti tilata Thornbridge Cocoa Wonderland lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Thornbridge Cocoa Wonderland

Yhdistynyt kuningaskunta Purkki 330 ml 6.8% vol
Pakkaus Purkki

Om Thornbridge Cocoa Wonderland

Thornbridge Cocoa Wonderland on suussasulava, herkullinen olut, joka on täydellinen valinta kaikille suklaan ystäville. Tämä ainutlaatuinen juoma yhdistää taidokkaasti oluen ja suklaan parhaat ominaisuudet, luoden unohtumattoman makuelämyksen.

Tämän oluen juuret löytyvät Englannista, Thornbridge-panimon ammattitaitoisista käsistä. Panimon omistautuminen laatuun ja innovaatioihin näkyy selkeästi tässä juomassa. Thornbridge Cocoa Wonderland on valmistettu parhaista raaka-aineista ja huolellisesti kypsytetty, jotta jokainen kulautus olisi täydellinen.

Thornbridge Cocoa Wonderland on täyteläinen ja makea, jossa aistii suklaan vahvan ja täyteläisen maun. Maku täydentyy hienovaraisilla paahteisilla vivahteilla, jotka tuovat esiin oluen moniulotteisuuden. Tämä juoma vie suklaan makuelämyksen aivan uudelle tasolle.

Oluen aromi on houkutteleva ja kutsuva. Sen makea suklaan tuoksu täyttää ilmatilan ja saa veden kielelle. Thornbridge Cocoa Wonderlandin haju taianomaisesti yhdistää tumman suklaan ja oluen luonnolliset aromit.

Tämä olut sopii täydellisesti nautittavaksi sellaisenaan tai erilaisten suklaan makujen kanssa. Se korostaa suklaan monipuolisuutta ja syventää makuelämystä. Kokeile sitä tumman suklaakakun, suklaakonvehtien tai suklaajälkiruokien kanssa ja anna makuaistien tanssia ilosta.

Thornbridge Cocoa Wonderland on parhaimmillaan nautittuna viileänä, noin 10-12 asteen lämpötilassa. Tässä lämpötilassa sen maut pääsevät täyteen loistoonsa ja tarjoavat täydellisen tasapainon makeuden ja paahteisen maun välillä.

Thornbridge Cocoa Wonderland tarjoaa sinulle ainutlaatuisen suklaan makuelämyksen, joka vie sinut matkalle herkulliseen maailmaan. Nauti tästä oluesta yksin tai jaettuna ystävien kanssa, ja antaudu suklaan lumoihin.

Täältä voit helposti tilata Thornbridge Cocoa Wonderland lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.