Siirry pääsisältöön
Tommasi Adorato Appassionato 2022
Täältä voit helposti tilata Tommasi Adorato Appassionato 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Tommasi Adorato Appassionato 2022

Italia ChardonnayGarganega Pullo 750 ml 12.5% vol 2022
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
17%
Makeus
42%
Humalahakuisuus
75%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 0.6g / 100ml
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2022
Rypälelajikkeet Chardonnay, Garganega

Om Tommasi Adorato Appassionato 2022

Tommasi Adorato Appassionato 2022 on erinomainen viinivalinta kaikille, jotka pitävät intensiivisistä ja monikerroksisista viineistä. Tämän viinin ainutlaatuinen alkuperä, maistuva maku ja houkutteleva tuoksu tekevät siitä täydellisen valinnan nautiskeltavaksi erityisiin hetkiin.

Tommasi Adorato Appassionato 2022 on peräisin italialaiselta Veneton alueelta, joka on tunnettu laadukkaista viineistään. Alueen ainutlaatuiset ilmasto- ja maaperäolosuhteet luovat ihanteelliset olosuhteet viinirypäleiden viljelyyn, mikä vaikuttaa suoraan tämän viinin rikkaaseen ja syvään makuun.

Viinin maussa erottuu selkeästi tummaa kirsikkaa, luumua ja metsämarjoja, jotka täydentävät toisiaan täydellisesti. Tämä täyteläinen ja samettinen viini tarjoilee myös hienostuneita mausteita ja aavistuksen paahteisia sävyjä, jotka antavat sille lisää luonnetta ja moniulotteisuutta.

Tommasi Adorato Appassionaton houkutteleva tuoksu valloittaa heti ensihaukaisulla. Siinä yhdistyvät raikkaat kukkaiset sävyt, kypsien hedelmien aromit ja hienovaraiset mausteet. Tuoksu on herkkä, mutta samalla intensiivinen, mikä tekee viinistä unohtumattoman elämyksen.

Tämä viini sopii erinomaisesti nautittavaksi erilaisissa tilaisuuksissa. Se on erityisen hyvä valinta punaisen lihan, riistan ja kypsytettyjen juustojen seuraan. Tommasi Adorato Appassionato 2022 korostaa ruokalajien makuja ja luo tasapainoisen ja harmonisen kokonaisuuden. Voit nauttia tästä viinistä nyt suositellussa lämpötilassa 18-20 astetta, jolloin sen maku ja aromi pääsevät täysin oikeuksiinsa.

Tommasi Adorato Appassionato 2022 on ehdottomasti kokeilemisen arvoinen viini kaikille, jotka arvostavat moniulotteisia ja aistillisia makuelämyksiä. Se vie sinut hetkessä Veneton alueen upeaan maisemaan ja tarjoaa unohtumattoman matkan viinin maailmaan.

Täältä voit helposti tilata Tommasi Adorato Appassionato 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.