Siirry pääsisältöön
Art’s Merlot
Täältä voit helposti tilata Art’s Merlot lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Art’s Merlot

Ranska Pays d'OcLanguedoc-Roussillon Merlot Pullo 187 ml 13.5% vol
Pakkaus Pullo
Rypälelajikkeet Merlot

Om Art’s Merlot

Art's Merlot on laadukas punaviini, joka kutsuu sinut tutustumaan sen ainutlaatuiseen alkuperään, raikkaisiin rypäleisiin, täyteläiseen makuun ja houkuttelevaan tuoksuun. Tämä viini sopii täydellisesti nautittavaksi niin sellaisenaan kuin erilaisten ruokien kera.

Art's Merlot valmistetaan parhaista rypäleistä, jotka tulevat huolella valituista viinitarhoista. Näiden tarhojen ainutlaatuinen sijainti sekä hellävaraiset viljelymenetelmät takaavat rypäleiden optimaalisen kypsyysasteen ja laatutason. Tätä Merlot-viiniä leimaa sen rikas ja täyteläinen maku sekä intensiivinen marjainen tuoksu, joka houkuttelee sinut ottamaan ensimmäisen siemauksen.

Tämä viini sopii erinomaisesti monenlaisten ruokien kera. Sen pyöreät ja pehmeät tanniinit täydentävät täydellisesti punaista lihaa, kuten pihviä tai lammasruokaa. Se toimii myös mahtavana kumppanina kypsille juustoille sekä erilaisille tummille suklaaherkuille. Art's Merlot on todellinen monipuolinen viini, joka tekee jokaisesta ruokahetkestä erityisen.

Tämän Merlot-viinin nauttimiseen suositellaan hieman viilennettyä lämpötilaa, noin 16-18 astetta. Tällöin sen maut ja aromit pääsevät täysin oikeuksiinsa. Voit tarjoilla sen esimerkiksi illallisella ystävien kanssa tai nauttia siitä rentouttavassa hetkessä itsesi kanssa.

Art's Merlot on viini, joka tarjoaa unohtumattomia makuelämyksiä, kauniin tuoksun ja ilahduttaa kaikkia aisteja. Anna tämän viinin viedä sinut matkalle sen ainutlaatuiseen maailmaan ja nauti jokaisesta maistuvasta hetkestä.

Täältä voit helposti tilata Art’s Merlot lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.