Siirry pääsisältöön
ART’S Sauvignon Blanc
Täältä voit helposti tilata ART’S Sauvignon Blanc lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

ART’S Sauvignon Blanc

Ranska Pays d'OcLanguedoc-Roussillon Sauvignon blanc Pullo 187 ml 12.5% vol
Pakkaus Pullo
Rypälelajikkeet Sauvignon blanc

Om ART’S Sauvignon Blanc

ART'S Sauvignon Blanc on hienostunut ja houkutteleva valkoviini, joka tarjoaa unohtumattoman makuelämyksen. Tämä viini on valmistettu huolella valikoiduista viinirypäleistä, jotka tuovat siihen ainutlaatuisen alkuperän ja ominaispiirteet. ART'S Sauvignon Blancin alkuperä, viinirypäleet, maku, tuoksu, ruokasovitus ja tarjoilulämpötila yhdessä luovat täydellisen yhdistelmän herkullisuutta ja hienostuneisuutta.

Alkuperä on tärkeä tekijä tähän viiniin, sillä se kertoo tarinan sen juuresta ja luonteesta. ART'S Sauvignon Blanc on peräisin hienoista viininviljelyalueista, joilla sen rypäleet ovat kasvaneet auringonpaisteessa ja puhdasta ilmaa. Tämän ansiosta viini saa ainutlaatuista luonnetta ja kompleksisuutta.

Viinirypäleet, joista ART'S Sauvignon Blanc valmistetaan, ovat huolella valittuja ja kypsytettyjä. Ne tuovat viiniin rikkaan ja raikkaan maun, jossa on pirskahtelevaa hapokkuutta ja trooppisten hedelmien vivahteita. Nämä viinirypäleet tarjoavat myös viinin tuoksulle intensiivisen ja houkuttelevan aromin.

ART'S Sauvignon Blanc on monipuolinen valinta ruokapöytään, sillä se sopii hyvin monenlaisten ruokien kanssa. Sen raikas hapokkuus ja tasapainoinen maku korostavat mereneläviä, salaatteja, äyriäisiä ja vaaleaa lihaa. Tämä viini on myös herkullinen sellaisenaan, ilman ruokaa nautittuna.

Parhaiten ART'S Sauvignon Blancia tarjoillaan viilennettynä, noin 8-10 asteen lämpötilassa. Tämä mahdollistaa sen parhaiden ominaisuuksien esiintuomisen ja tarjoaa makuelämyksen, joka jättää jälkensä.

Kokonaisuutena ART'S Sauvignon Blanc yhdistää hienostuneisuuden, herkullisuuden ja monipuolisuuden. Kokeile tätä viiniä ja anna sen viedä sinut makujen matkalle, joka jättää sinut lumoihinsa.

Täältä voit helposti tilata ART’S Sauvignon Blanc lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.