Siirry pääsisältöön
BrewDog Punk IPA
Täältä voit helposti tilata BrewDog Punk IPA lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

BrewDog Punk IPA

Yhdistynyt kuningaskunta Purkki 440 ml 5.4% vol
Pakkaus Purkki

Om BrewDog Punk IPA

BrewDog Punk IPA on erittäin raikas ja piristävä olut, joka sulattaa sydämesi ensimmäisestä maistiaisesta alkaen. Tämä olut on peräisin Skotlannin sydämestä ja on täynnä voimakkaita makuja ja tuoksuja, jotka herättävät aistisi eloon.

Punk IPA:n maussa on ihastuttava tasapaino sitruksen, havupuiden ja karamellin välillä. Jokainen siemaus on täynnä raikkautta ja intensiteettiä, joka jättää sinut haluamaan lisää. Sen hienovarainen katkeroisuus antaa juomalle miellyttävän jälkimaun, joka kestää pitkään suussa.

Tuoksultaan Punk IPA on kuin keidas trooppisessa metsässä. Se on täynnä sitrushedelmiä, persikkaa ja havupuita, jotka tekevät siitä raikkaan ja kutkuttavan. Jo pelkän tuoksun perusteella tiedät, että olet valmis nauttimaan maailmanluokan oluesta.

Punk IPA on täydellinen seuralainen monenlaisille ruoille. Sen tasapainoinen maku antaa hyvin tilaa esimerkiksi tuliselle intialaiselle tai mausteiselle meksikolaiselle ruualle. Myös grilliruoat, kuten mehevä burgeri tai grillattu kanavarras, saavat tästä oluesta täydellisen kumppanin.

Parhaan nautinnon Punk IPAsta saat, kun tarjoilet sen jäähdytettynä noin 8-10 asteen lämpötilassa. Näin sen herkullinen maku ja aromit tulevat täysin esiin ja tekevät juomasta entistäkin nautinnollisemman.

BrewDog Punk IPA on ehdottomasti valintasi, jos haluat tutustua uusiin ja jännittäviin makuelämyksiin. Sen rohkea ja raikas luonne tekee siitä täydellisen valinnan niin oluentuntijalle kuin aloittelijallekin. Älä epäröi, vaan tartu tähän ainutlaatuiseen olueen ja anna sen viedä sinut uusiin ulottuvuuksiin.

Täältä voit helposti tilata BrewDog Punk IPA lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.