Siirry pääsisältöön
CDY Chardonnay
Täältä voit helposti tilata CDY Chardonnay lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

CDY Chardonnay

Italia Laatikko 3000 ml 12.5% vol
Pakkaus Laatikko

Om CDY Chardonnay

CDY Chardonnay on hienostunut ja tyylikäs valkoviini, joka on valmistettu huolellisesti valikoiduista rypäleistä. Tämä viini iskee kunnioitusta herättävällä taustallaan, joka saa suut kinastelemaan ainutlaatuisesta tiheän keltaisesta väristä ja häivähdyksestä vihreänsävytteistä. CDY Chardonnayn houkutteleva tuoksu on pehmeän hedelmäinen, jossa voi aistia trooppisten hedelmien ja persimonin sävyjä.

CDY Chardonnayn makuprofiili on runsas ja moniulotteinen. Keskitäyteläinen maku täyttää suun tasapainoisesti, jättäen tyydyttävän pitkän jälkimaun. Maku on kuiva ja samalla runsas, johon voi suorastaan upota. Viini tarjoaa miellyttävän paahteisen vivahteen, joka täydentää täydellisesti sen hedelmäiset ja hienostuneet ominaisuudet.

CDY Chardonnay on täydellinen kumppani monille ruokalajeille. Sen erinomainen hapokkuus ja täyteläisyys takaavat, että se pystyy tasapainottamaan ja täydentämään monia ruoan makuja. Yhdistä tämä hienovarainen valkoviini grillatun kanan, savustetun lohen tai kermaisen pastan kanssa, ja nauti maun harmoniasta. CDY Chardonnayn ainutlaatuinen tyyli sopii myös erinomaisesti seurustelujuomaksi tai nautiskeltavaksi sellaisenaan.

Tämän herkullisen Chardonnayn suositeltu tarjoilulämpötila on noin 10-12 astetta Celsius. Tässä lämpötilassa viinin olemus paistaa parhaiten esiin, antaen sille mahdollisuuden avautua täydessä kunnossaan. Tarjoile CDY Chardonnay siis oikean lämpöisenä ja nauti sen moniulotteisista ominaisuuksista täysin siemauksin.

CDY Chardonnayn kiehtova alkuperä, tasapainoinen maku ja hienostunut tuoksu tekevät siitä täydellisen valinnan niille, jotka arvostavat laadukasta valkoviiniä. Olipa kyseessä perheruokailu tai juhlahetki, tämä viini lisää tyyliä ja luonnetta jokaiseen tilaisuuteen.

Täältä voit helposti tilata CDY Chardonnay lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.