Siirry pääsisältöön
Vintry’s Blend of Amontillado
Täältä voit helposti tilata Vintry’s Blend of Amontillado lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Vintry’s Blend of Amontillado

Espanja JerezAndalusien Pullo 750 ml 18.5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
42%
Makeus
50%
Humalahakuisuus
Sokeripitoisuus 1.7g / 100ml
Pakkaus Pullo

Om Vintry’s Blend of Amontillado

Vintryn Amontillado Blend on hienostunut ja ainutlaatuinen viinisekoitus, joka tarjoaa unohtumattoman makukokemuksen. Tämä huolellisesti valittu sekoitus Amontillado-viinejä tarjoaa moniulotteisen maun, joka vie sinut suoraan Espanjan herkullisiin viinitarhoihin.

Amontillado-viinit ovat tunnettuja aromikkuudestaan ja monipuolisesta makumaailmastaan, ja tämä Vintryn sekoitus ei ole poikkeus. Viinin rikas ja täyteläinen rakenne yhdistyy harmonisesti sen hienostuneisiin ja moniulotteisiin makuominaisuuksiin. Löydät tästä viinistä täyteläisiä pähkinäisiä makuja sekä hienovaraisia karamellin ja vaniljan vivahteita. Seuraa viinin kehittyvää makua ja huomaa sen hienostunut, pitkä ja miellyttävä jälkimaku.

Viinin aromimaailma on yhtä miellyttävä kuin sen maku. Sen houkuttelevassa tuoksussa erottuu tuoreita hedelmiä, paahteisia pähkinöitä ja hienostunutta mausteisuutta. Jokainen tuoksu antaa vihjeen viinin monimuotoisuudesta ja sen taitavasta sekoituksesta.

Vintryn Amontillado Blend on täydellinen seuralainen monille ruokalajeille. Tämä hienostunut viini täydentää täydellisesti paistetun kalan, äyriäisten tai voimakkaampien juustojen makua. Kokeile sitä myös pääasiassa pähkinöistä tai mausteisista ruoista valmistettujen ruokien kanssa, koska sen monipuolisuus sopii hyvin yhteen näiden makujen kanssa.

Viinin tarjoilulämpötila on tärkeä, jotta sen maku ja aromit pääsevät oikeuksiinsa. Suosittelemme tarjoilemaan Vintryn Amontillado Blendiä noin 12-14 asteen lämpötilassa. Tämä lämpötila auttaa viiniä kehittämään makuaan ja tarjoaa parhaimman mahdollisen makuelämyksen.

Vintryn Amontillado Blend on valinta viinin ystäville, jotka arvostavat laadukasta, moniulotteista ja eleganttia viiniä. Tämän sekoituksen ainutlaatuinen makumaailma ja hienostunut aromi tekevät siitä täydellisen valinnan erilaisiin tilanteisiin ja ruokien kanssa nautittavaksi. Hämmästy ystäviäsi tämän viinin ainutlaatuisilla ominaisuuksilla ja tarjoa heille unohtumattomia makuelämyksiä.

Täältä voit helposti tilata Vintry’s Blend of Amontillado lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.