Siirry pääsisältöön
Norrlands Djup
Täältä voit helposti tilata Norrlands Djup lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Norrlands Djup

Ruotsi Ludvika kommunDalarnas län Pullo 500 ml 6.8% vol
Pakkaus Pullo

Om Norrlands Djup

Norrlands Djup on ainutlaatuinen tuote, joka on täynnä mahtavan pohjoisen luonnon voimaa. Tämän tuotteen keskeiset ominaisuudet ovat sen Härkomst, Smak, Doft, Mat ja serveringstemperatur.

Härkomst, eli alkuperäisyys, viittaa siihen, että Norrlands Djup on valmistettu Pohjois-Ruotsin syvien metsien ja järvien keskellä. Tuotteen raaka-aineet ovat peräisin alueen puhtaasta luonnosta, ja niiden laatu ja tuoreus heijastuvat Norrlands Djupin ainutlaatuisessa maussa ja tuoksussa.

Smak, eli maku, on Norrlands Djupin ehdoton vahvuus. Tämä tuote tarjoaa upean yhdistelmän voimakkaita makuja, jotka saavat makunystyrämme heräämään eloon. Jokainen kulauksella voi aistia pohjoisen metsän raikkauden, marjojen makeuden ja tuoksuvan märän sammaleen säväyksen.

Doft, eli tuoksu, on toinen ominaisuus, joka tekee Norrlands Djupista ainutlaatuisen. Kun avaat pullon, huomaat tuoksukimaran, joka vie sinut suoraan Pohjois-Ruotsin metsäisiin maisemiin. Voit tuntea kuin olisit itse siellä, hengittämässä puhdasta ja raikasta ilmaa.

Mat, eli ruokaparitus, on yksi Norrlands Djupin suosion salaisuuksista. Tämä tuote sopii täydellisesti nautittavaksi erilaisten ruokien kanssa. Sen voimakkaat maut täydentävät hyvin esimerkiksi grillattua lihaa, riistaa tai vaikkapa savustettua lohta. Norrlands Djup tekee jokaisesta ateriasta ainutlaatuisen elämyksen.

Lopuksi serveringstemperatur, eli tarjoilulämpötila, on tärkeä huomioida Norrlands Djupin nauttimisessa. Tämän tuotteen aromit ja maut pääsevät täysin oikeuksiinsa, kun sitä tarjoillaan viilentävässä lämpötilassa. Muutama aste celciusta jääkaapissa tekee juomasta täydellisen virkistävän.

Koe Pohjois-Ruotsin syvä, maistuva ja tuoksukas luonto Norrlands Djupin kautta. Tämä tuote tarjoaa ainutlaatuisen elämyksen jokaiselle, joka haluaa maistaa Pohjolan voimaa.

Täältä voit helposti tilata Norrlands Djup lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.