Siirry pääsisältöön
König Pilsener
Täältä voit helposti tilata König Pilsener lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

König Pilsener

Saksa Purkki 330 ml 4.9% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
33%
Beska
33%
Humalahakuisuus
8%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om König Pilsener

König Pilsener on perinteitä kunnioittava olut, joka tulee Saksasta. Tämä suosittu pilsnerolut hurmaa sinut heti ensimmäisestä maistelusta lähtien. Sen raikas ja ravitseva maku sopii mahtavasti täydentämään erilaisia ruokia ja nautittavaksi monenlaisissa tilaisuuksissa. König Pilsener tarjoaa sinulle täydellisen olutelämyksen, johon sulautuu hienostunut tuoksu ja täyteläinen maku.

König Pilsenerin herkullinen maku yhdistelee täydellisesti humalan ja maltaan vivahteita, tarjoten raikkaita sitruksisia sävyjä ja kevyttä katkeruutta. Sen hienostunut tuoksu vie sinut matkalle vehreille eteläsaksalaisille kedolle, jossa voit melkein haistaa viljapellot ja tuoreen humalan tuoksun.

Tämä loistava olut on erinomainen valinta monille ruokalajeille. Voit nauttia König Pilsenerin esimerkiksi kevyiden salaattien, merenelävien ja vaalean lihan kanssa. Olut täydentää täydellisesti näiden ruokien makuja ja antaa sinulle nautinnon tunteen jokaisella maistelukerralla.

König Pilsenerin parasta puolta on sen tarjoilulämpötila. Suosittelemme nauttimaan tämän oluen erittäin kylmänä, noin 4-6 asteessa. Tämä lämpötila korostaa oluen raikkautta ja auttaa sinua nauttimaan sen täyteläisestä mausta ja hienostuneesta tuoksusta entistä enemmän.

König Pilsener on ehdoton valinta kaikille oluen ystäville, jotka arvostavat laadukasta ja perinteitä kunnioittavaa olutta. Sen täyteläinen maku, hienostunut tuoksu ja monipuoliset tarjoilumahdollisuudet tekevät siitä täydellisen juoman jokaiseen tilaisuuteen. Anna König Pilsenerin viedä sinut mukanaan Saksan olutkulttuurin maailmaan ja nauti tästä herkullisesta oluesta joka kerta.

Täältä voit helposti tilata König Pilsener lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.