Siirry pääsisältöön
Dugges Cinna
Täältä voit helposti tilata Dugges Cinna lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Dugges Cinna

Ruotsi Västra Götalands länHärryda kommun Purkki 330 ml 9.4% vol
Pakkaus Purkki

Om Dugges Cinna

Dugges Cinna - Täydellinen herkku sinun aisteillesi

Dugges Cinna on uskomaton olut, joka tarjoaa täydellisen harmonian herkullisia makuja ja houkuttelevaa tuoksua. Se on valmistettu huolella valittujen ainesosien avulla, joilla on pitkät perinteet ja arvostetut perinnetiedot.

Tämän upean oluen herkomst on Ruotsi, ja se perustuu perinteiseen reseptiin, joka on jalostettu nykyaikaisella käsityöllä ja innovaatioilla. Tuloksena on ainutlaatuinen olut, jossa yhdistyvät perinteet ja moderni luovuus.

Cinna-oluen maussa ja tuoksussa on huomattavaa monimuotoisuutta ja tasapainoa. Herkullinen kanelin mausteinen luonne välittää lämpimän ja kutsuvan tunteen jokaiselle makunystyrälle. Voit odottaa karamellin ja paahteisuuden makeutta, joka sekoittuu täydellisesti mausteiseen kanelin mausteiseen häivähdykseen.

Tämä olut on täydellinen kumppani monenlaisille ruokalajeille. Se sopii erityisen hyvin jälkiruokien, kuten suklaakakkujen ja joulutorttujen, kanssa. Dugges Cinna tuo esiin niiden makeuden ja tarjoaa samalla miellyttävän kontrastin mausteisella kaneliominaisuudellaan.

Suosittelemme, että Dugges Cinna tarjoillaan hieman viilennettynä, noin 12-14 asteessa, jotta sen maut ja aromit pääsevät täysin esiin. Olutkaan ei saa olla liian kylmää, jotta sen aromit eivät jäähdy liikaa ja menetä herkullista tuntumaa.

Nyt on aika nauttia unohtumattomasta olutelämyksestä! Dugges Cinna lupaa tarjota sinulle täyteläisen, herkullisen juoman, joka täyttää kaikki makumieltymyksesi. Anna tyylikkään ja mausteisen Dugges Cinna -oluen viedä sinut maailmaan täynnä makunautintoja!

Täältä voit helposti tilata Dugges Cinna lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.