Siirry pääsisältöön
Brygghus 19 Ström
Täältä voit helposti tilata Brygghus 19 Ström lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Brygghus 19 Ström

Ruotsi Purkki 330 ml 4.5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
42%
Beska
42%
Humalahakuisuus
17%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om Brygghus 19 Ström

Brygghus 19 Ström on huippuluokan olut, joka tarjoaa ainutlaatuisen makuelämyksen suomalaisille oluen ystäville. Tämä olut vie sinut matkalle menneisyyteen ja juurtuu suomalaiseen perinteeseen.

Brygghus 19 Ström on peräisin pienestä käsityöläispanimosta, joka sijaitsee syvällä Suomen metsien keskellä. Oluesta löytyy vahva yhteys suomalaiseen luontoon ja kulttuuriin. Sen valmistuksessa käytetään vain parhaita, paikallisia raaka-aineita, jotka antavat oluelle ainutlaatuisen maun ja tuoksun.

Tämä olut yllättää sinut sen monipuolisuudella ja moniulotteisuudella. Sen maussa voit havaita hienovaraisia paahtomaltin sävyjä, tasapainotettuna metsien tuoreella havumetsän aromilla. Oluen maukkaaseen kokonaisuuteen kuuluu myös kevyen humalan purevuus, joka tekee siitä täydellisen seuralaisen monille erilaisille ruokalajeille.

Brygghus 19 Strömin suositeltu ruokapari on perinteinen suomalainen kalakeitto, joka täydentää täydellisesti oluen maun ja antaa sille lisäsyvyyttä. Tämän oluen voi myös nauttia sellaisenaan, kun haluat vain rentoutua ja nauttia hyvästä juomasta.

Muista myös huolehtia oikeasta tarjoilulämpötilasta, jotta voit parhaiten nauttia tämän oluen herkullisista mauista ja aromeista. Brygghus 19 Ström tulisi tarjoilla viileänä, noin 7-9 asteen lämpötilassa. Tällöin sen pehmeä ja täyteläinen maku pääsee parhaiten esille.

Brygghus 19 Ström on täydellinen valinta kaikille niille, jotka haluavat kokea suomalaisen oluen perinteen parhaimmillaan. Sen ainutlaatuinen maku, huolella valitut raaka-aineet ja syvä yhteys suomalaiseen kulttuuriin tekevät siitä todellisen helmen suomalaisessa olutvalikoimassa.

Täältä voit helposti tilata Brygghus 19 Ström lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.