Siirry pääsisältöön
Thornbridge Jaipur IPA
Täältä voit helposti tilata Thornbridge Jaipur IPA lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Thornbridge Jaipur IPA

Yhdistynyt kuningaskunta Purkki 330 ml 5.9% vol
Pakkaus Purkki

Om Thornbridge Jaipur IPA

Thornbridge Jaipur IPA on laadukas olut, joka sopii erinomaisesti kaikille oluen ystäville. Tämä olut tulee Thornbridgen panimolta, joka tunnetaan huippulaadusta ja innovatiivisuudesta oluenvalmistuksessa.

Jaipur IPA:n alkuperä on Englannissa, ja se on saanut nimensä Intian historiallisesta kaupungista. Tämä olut on saanut inspiraationsa Intian kaltaisista mausteisista mauista ja vahvoista humalista.

Jaipur IPA:ssa on voimakas, mutta tasapainoinen maku. Sen runsas humalointi tuo esiin sitrushedelmiä ja trooppisia hedelmiä, jotka takaavat miellyttävän ja raikkaan kokemuksen. Olut tarjoaa myös hienovaraisia mausteisia ominaisuuksia, jotka tekevät siitä ainutlaatuisen.

Thornbridge Jaipur IPA:n tuoksua hallitsevat sitrushedelmät ja mausteet, jotka tekevät siitä houkuttelevan ja kutsuvan. Tämä olut onkin täydellinen valinta niille, jotka arvostavat intensiivistä ja moniulotteista oluen tuoksua.

Jaipur IPA sopii erinomaisesti monenlaisten ruokien seuraksi. Sen mausteisuus ja tasapainoinen maku tekevät siitä erityisen sopivan kumppanin tulisille, mausteisille ruoille, kuten currylle, meksikolaiselle ja aasialaiselle keittiölle. Voit myös nauttia sen grillatun lihan, juustojen tai mausteisten kalaruokien kanssa.

Suositeltu serveringstemperatur Thornbridge Jaipur IPA:lle on noin 8-10 astetta. Tämä lämpötila tuo esiin oluen parhaat aromit ja maut, joten voit nauttia sen täydestä potentiaalista.

Thornbridge Jaipur IPA on loistava valinta kaikille oluen ystäville, jotka etsivät intensiivistä ja tasapainoista olutta. Sen moniulotteinen maku, houkutteleva tuoksu ja monipuolinen ruokaparitus tekevät siitä täydellisen valinnan erilaisiin tilanteisiin. Kokeile tätä mahtavaa olutta ja pääset nauttimaan todella ainutlaatuisesta oluen kokemuksesta.

Täältä voit helposti tilata Thornbridge Jaipur IPA lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.