Siirry pääsisältöön
O/O Cichi IPA O/O Brewing
Täältä voit helposti tilata O/O Cichi IPA O/O Brewing lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

O/O Cichi IPA O/O Brewing

Ruotsi Purkki 440 ml 6.7% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
66%
Beska
58%
Humalahakuisuus
25%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om O/O Cichi IPA O/O Brewing

O/O Cichi IPA on ruotsalaisen O/O Brewing -panimon valmistama upea olut, joka tarjoaa täydellisen yhdistelmän alkuperää, makua, tuoksua sekä sopivia ruoka- ja tarjoilulämpötiloja.

Tämän oluen "Härkomst", eli alkuperä, kertoo tarinan raaka-aineiden laadusta ja panimon perinteistä. O/O Brewing panostaa korkealaatuisiin raaka-aineisiin, joita valitaan huolella ympäri maailmaa. O/O Cichi IPA:ssa voi maistaa kaukaisia makuja ja tuntea aidon kiinnostuksen eri olutkulttuureja kohtaan.

"Maku" on tämän oluen yksi merkittävä piirre. O/O Cichi IPA tarjoaa runsaan humaloinnin, joka tuo mukanaan vahvan ja tasapainoisen maun. Kansainvälinen tunnustus on todiste tämän oluen ainutlaatuisuudesta ja sen kyvystä miellyttää sekä kokeneita oluentuntijoita että uusia oluen ystäviä.

Tuoksulla on tärkeä rooli oluen maistelukokemuksessa, ja O/O Cichi IPA:n "Doft" tarjoaa tässä suhteessa paljon nautittavaa. Se on aromikas olut, jossa voit havaita kevyitä sitrus- ja trooppisia tuoksuvivahteita. Jokainen haistelu tuo esiin uuden kerroksen oluen moniulotteisuutta.

"Mat och serveringstemperatur", eli sopiva ruoka- ja tarjoilulämpötila, on oluen nauttimisen yhteydessä erittäin tärkeä. O/O Cichi IPA suositellaan tarjoiltavaksi noin 8-10 asteen lämpötilassa, jolloin sen maut ja tuoksut pääsevät täyteen potentiaaliin. Tämä olut on täydellinen seuralainen mausteisille ruoille, kuten texmex-herkuille tai tulisille kastikkeille.

O/O Cichi IPA on todellinen maku- ja tuoksuelämys, joka on suunniteltu tyydyttämään vaativimmankin oluentuntijan makuaisteja. Sen korkealaatuinen alkuperä, tasapainoinen maku, houkutteleva tuoksu sekä sopiva ruoka- ja tarjoilulämpötila tekevät siitä loistavan valinnan oluen ystäville, jotka arvostavat ainutlaatuista juomaelämystä.

Täältä voit helposti tilata O/O Cichi IPA O/O Brewing lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.