Siirry pääsisältöön
Luigi di Grasso  Piemonte Barbera
Täältä voit helposti tilata Luigi di Grasso Piemonte Barbera lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Luigi di Grasso Piemonte Barbera

Italia Piemonte Laatikko 3000 ml 13% vol
Sokeripitoisuus 0.4g / 100ml
Pakkaus Laatikko

Om Luigi di Grasso Piemonte Barbera

Luigi di Grasso Piemonte Barbera - Härkomst, Druvor, Smak, Doft, Mat och serveringstemperatur

Luigi di Grasso Piemonte Barbera on hieno ja tyylikäs punaviini, joka tulee Pohjois-Italian Piemonten alueelta. Tämä viini on valmistettu täysin paikallisista Barbera-rypäleistä, jotka antavat sille ainutlaatuisen ja intensiivisen maun ja aromin.

Tämä Barbera-viini on erittäin keskitäyteläinen ja tasapainoinen. Siinä on runsas tumman marjaisuus, joka antaa sille houkuttelevan makeuden ja raikkauden. Viinin maussa on myös havaittavissa hienostuneita mausteisia vivahteita, kuten vaniljaa ja kanelia, jotka tulevat esiin sen kypsyessä. Valmistusprosessi ja kypsyminen tammitynnyreissä antavat viinille myös pehmeät ja samettiset tanniinit.

Luigi di Grasso Piemonte Barbera viinillä on IGT-luokitus (Indicazione Geografica Tipica), joka takaa sen laadun ja autenttisuuden. Viini sopii erinomaisesti monenlaisille ruokalajeille. Sen runsas marjaisuus ja hienostuneet mausteet tekevät siitä täydellisen yhdistelmän liharuokien, kuten pihvien ja porsaan kanssa. Sen raikas hapokkuus ja keskitäyteläinen rakenne tekevät siitä myös suositeltavan valinnan pastaruoille, kuten pastalle tomaattikastikkeella tai sienikastikkeella.

Tarjoile tämä hieno Luigi di Grasso Piemonte Barbera viini hieman viilennettynä, noin 16-18 asteen lämpötilassa. Näin sen täyteläiset maut pääsevät oikeuksiinsa ja viinin raikas hapokkuus tulee esille. Muista dekantoida viini noin puoli tuntia ennen tarjoilua, jotta sen aromit ja maut kehittyvät parhaimmilleen.

Kokonaisuudessaan Luigi di Grasso Piemonte Barbera on herkullinen viini, joka tarjoaa täyteläistä makuelämystä ja houkuttelevaa aromia. Sen korkealaatuinen valmistus ja omintakeinen tyyli tekevät siitä erinomaisen valinnan niille, jotka etsivät hienoa punaviiniä nautittavaksi seurassa tai erityisissä tilanteissa.

Täältä voit helposti tilata Luigi di Grasso Piemonte Barbera lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.