Siirry pääsisältöön
Hardys VR Shiraz
Täältä voit helposti tilata Hardys VR Shiraz lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Hardys VR Shiraz

Australia South Eastern Australia Purkki 250 ml 13.5% vol
Pakkaus Purkki

Om Hardys VR Shiraz

Hardys VR Shiraz on laadukas punaviini Australiasta, joka tarjoaa upean makuelämyksen. Tämä viini on valmistettu Shiraz-rypäleistä, jotka ovat peräisin viinialueen parhailta viljelmiltä. Sen monipuolinen maku ja hienostunut tuoksu tekevät siitä täydellisen valinnan niille, jotka arvostavat laatua ja makua.

Hardys VR Shiraz -viiniä leimaa sen täyteläinen ja intensiivinen makumaailma. Rikas marjaisuus, kuten kirsikka ja luumu, sekoittuvat täydellisesti mausteisiin ja tammen tuomaan vaniljaan. Sen samettinen ja pitkäkestoinen jälkimaku jää hienosti suuhun, jättäen tyydyttävän kokemuksen.

Viinin miellyttävä tuoksu on sekoitus tummanpuhuvia marjoja, kuten mustikkaa ja karhunvatukkaa, sekä hienostunutta mausteisuutta. Tämä täyteläinen tuoksu herättää aisteja ja luo odotuksen viinin herkullisesta mausta.

Hardys VR Shirazia suositellaan nautittavaksi hyvin valmistettujen liharuokien, kuten grillatun pihvin tai savustetun possun, seurassa. Viinin runsaat mausteet ja täyteläinen rakenne täydentävät lihan makua ja tekevät ruokahetkestä unohtumattoman.

Viinin optimaalinen tarjoilulämpötila on noin 16-18°C, jotta sen maku ja tuoksu pääsevät parhaiten oikeuksiinsa. Muista myös antaa viinin hengittää hetki ennen tarjoilua, jotta sen aromit voivat kehittyä täysin.

Hardys VR Shiraz on täydellinen valinta niille viinin ystäville, jotka haluavat nauttia laadukkaasta ja monipuolisesta punaviinistä. Sen mausteinen maku, täyteläinen tuoksu ja pitkä jälkimaku tekevät siitä unohtumattoman elämyksen jokaiselle viinin ystävälle.

Täältä voit helposti tilata Hardys VR Shiraz lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.