Siirry pääsisältöön
Solshea
Täältä voit helposti tilata Solshea lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Solshea

Ruotsi Gagnefs kommunDalarnas län Purkki 330 ml 6.5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
33%
Beska
50%
Humalahakuisuus
8%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om Solshea

Solshea on ainutlaatuinen tuote, joka herättää auringon säteilevän hehkun suoraan astiasta. Härkomstistaan lähtien se kunnioittaa luontoa ja perinteitä. Solshean syvänmetsän aromi täyttää huoneen ja sen samettisen maun lumo vie sinut makumatkalle suomalaiseen luontoon.

Tämä herkullinen tuote huokuu raikkautta ja elinvoimaa, sillä se on valmistettu huolella valituista raaka-aineista. Solshea tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän makua, aromeja ja tuoksuja, jotka tulevat esille tuotteen matkalla sadonkorjuusta aina tarjoilulautaselle asti.

Solshean rikas maku ja monipuolisuus tekevät siitä täydellisen valinnan monenlaiseen ruokailuhetkeen. Sen herkullisuus nostaa esiin ruokien parhaat puolet ja täydentää niiden makumaailmaa. Voit nauttia Solsheaa sellaisenaan tai sitä voi käyttää myös ruoanvalmistuksessa luomaan upeita makuelämyksiä.

Kun tarjoilet Solsheaa, muista kiinnittää huomiota myös sen optimaaliseen lämpötilaan. Solshea tulee tarjoilla viilennettynä, jolloin sen maut pääsevät oikeuksiinsa ja se tuntuu virkistävältä suupieliisi. Muista myös valita ruoille sopiva tarjoilulämpötila, jotta Solshean täyteläisyys tulee parhaiten esiin.

Solshea on nautinto, joka saa hymyn huulillesi ja herättää kesän tunnelman sydämessäsi. Anna itsesi uppoutua Solshean ainutlaatuiseen makumaailmaan ja kokea Suomen upea luonto jokaisella hörpälläsi. Solshea on enemmän kuin juoma, se on elämys, joka tarjoaa makumatkan luontoon aina kun kaipaat piristystä arkeen.

Täältä voit helposti tilata Solshea lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.