Siirry pääsisältöön
BrewDog Butterfly Effect
Täältä voit helposti tilata BrewDog Butterfly Effect lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

BrewDog Butterfly Effect

Yhdistynyt kuningaskunta Skottland Purkki 330 ml 6% vol
Pakkaus Purkki

Om BrewDog Butterfly Effect

BrewDog Butterfly Effect on ainutlaatuinen olut, joka hurmaa suomalaiset oluen ystävät. Tämä olut tarjoaa ainutlaatuisen kombinaation laadukasta olutkulttuuria sekä moniulotteista makumaailmaa.

Härkomst, Smak, Doft, Mat ja serveringstemperatur - BrewDog Butterfly Effect kattaa kaikki nämä olennaiset elementit täydellisen olutelämyksen saavuttamiseksi.

Härkomst on BrewDog Butterfly Effectin sydän ja juuret. Tämä olut on alun perin Britannian BrewDogin käsialaa, ja se on tuotettu tinkimättömällä ammattitaidolla. Jokainen pullo on läpikäynyt huolellisen kypsyysprosessin, joka takaa täydellisen tasapainon ja oppimisen.

Smak on yksi BrewDog Butterfly Effectin tärkeimmistä ominaisuuksista. Se tarjoaa syvän ja monimutkaisen makuprofiilin, joka sisältää kypsää hedelmää, mausteita ja tammisuutta. Maku on täynnä voimakasta eloisuutta ja vahvuutta, joka jättää jälkipolville unohtumattoman vaikutuksen.

Doft, eli tuoksu, on toinen tärkeä tekijä BrewDog Butterfly Effectin olutelämyksessä. Sen rikas tuoksu on täynnä hedelmäisiä ja mausteisia aromeja, jotka herättävät aistit ja herättävät mielikuvituksen. Tuoksun intensiteetti on täydellisessä tasapainossa muiden ominaisuuksien kanssa, varmistaen unohtumattoman kokemuksen jokaiselle oluen ystävälle.

Ruoka ja serveringstemperatur ovat tärkeitä tekijöitä oluen nauttimisessa. BrewDog Butterfly Effect sopii täydellisesti seuraksi monenlaisille ruokalajeille. Sen monipuolisuus avaa uusia makuyhdistelmiä ja tarjoaa mahdollisuuden löytää uusia gastronomisia kokemuksia. Suositeltu serveringstemperatur, eli tarjoilulämpötila, on tärkeä osa tämän oluen täydellistä nauttimista.

BrewDog Butterfly Effect yhdistää brittiläisen olutperinteen ja ainutlaatuisen makumaailman tuottaen unohtumattoman olutelämyksen. Olennaista tässä oluessa on tinkimätön laatu, tasapaino ja moniulotteisuus. BrewDog Butterfly Effect on täydellinen valinta jokaiselle oluen ystävälle, joka haluaa kokea ainutlaatuisen olutelämyksen, joka jättää jäljen sydämeen ja sieluun.

Täältä voit helposti tilata BrewDog Butterfly Effect lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.