Siirry pääsisältöön
Marble Manchester Bitter
Täältä voit helposti tilata Marble Manchester Bitter lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Marble Manchester Bitter

Yhdistynyt kuningaskunta Purkki 500 ml 4.2% vol
Pakkaus Purkki

Om Marble Manchester Bitter

Marble Manchester Bitter on täyteläinen ja maukas olut, joka tarjoaa ainutlaatuisen makukokemuksen. Tämä hieno olut tulee perinteikkäästä Manchesterin kaupungista, joka on tunnettu olutkulttuuristaan. Tämä juoma on valmistettu huolella valikoiduista raaka-aineista ja seuraa tarkkaa reseptiä perinteiden kunnioittamiseksi.

Marble Manchester Bitterin maussa ja tuoksussa on vahvoja maltaisia sävyjä, joiden seuraksi sekoittuu hienovaraisesti karamellin makeutta. Lisäksi voit aistia hienostuneita hedelmäisiä vivahteita, jotka antavat sille raikkaan ja tasapainoisen luonteen. Tämä olut on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat perinteitä, mutta haluavat kokea myös uusia makuja.

Marble Manchester Bitter sopii erinomaisesti erilaisiin ruokapareihin. Sen täyteläinen maku ja monipuolisuus mahdollistavat sen yhdistämisen erilaisiin liharuokiin, kuten pihveihin ja grillattuihin kana- tai sianliharuokiin. Sen tasapainoinen luonne tekee siitä myös oivan valinnan mausteisten ruokien, kuten curryjen tai chilisten ruokien, seuraksi.

Tämän upean oluen parhaiten nautit tarjoilulämpötilassa 8-10 astetta Celsius. Tämä lämpötila tuo esiin oluen parhaat ominaisuudet ja antaa sinulle mahdollisuuden nauttia sen täyteläisestä mausta ja monipuolisista vivahteista. Älä unohda tarjoilla tätä olutta oikean kokoisesta olutlasista, jotta voit tarkkailla sen upeaa vaahtoavaa pintaa.

Kokeile Marble Manchester Bitteriä ja sukella Manchesterin olutkulttuurin maailmaan. Sen ainutlaatuiset ominaisuudet ja perinteet tekevät siitä erinomaisen valinnan niille, jotka etsivät korkealaatuista ja maistuvaa olutta. Tämä olut lupaa tarjota unohtumattomia hetkiä yhdistettynä hienostuneeseen makumaailmaan.

Täältä voit helposti tilata Marble Manchester Bitter lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.