Siirry pääsisältöön
Ferdinando Sangria
Täältä voit helposti tilata Ferdinando Sangria lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Ferdinando Sangria

Espanja Laatikko 3000 ml 7% vol
Sokeripitoisuus 7g / 100ml
Pakkaus Laatikko

Om Ferdinando Sangria

Ferdinando Sangria on herkullinen ja virkistävä juoma, joka johdattaa sinut suoraan aurinkoiseen Espanjaan. Sen alkuperä on juuriltaan Espanjassa, missä se on suosittu juoma niin paikallisten kuin matkailijoidenkin keskuudessa.

Tämä sangria valmistetaan huolella valikoiduista ja laadukkaista rypäleistä, joilla on erityinen rooli juoman rikkaassa maussa ja tuoksussa. Ferdinandon Sangria valitaan vain parhaimmista rypälelajeista, jotta se tarjoaa täydellisen makuelämyksen jokaiselle kuluttajalle.

Sen raikas maku ja hedelmäiset aromit tekevät tästä juomasta aivan ainutlaatuisen. Ferdinando Sangria tarjoaa täyteläisen makuelämyksen, joka hivelee kaikkia aisteja. Sillä on raikkaita ja mehukkaita nuotteja, jotka antavat juomalle sen tunnistettavan luonteen.

Tätä sangriaa voi nauttia sellaisenaan tai se sopii myös mainiosti erilaisten ruokien seuraksi. Sen monipuolisuus tekee siitä täydellisen valinnan monenlaiseen tilaisuuteen. Nauti tätä juomaa yksinkertaisesti viilennettynä jääkuutioilla tai lisää siihen oma persoonallinen twisti lisäämällä tuoreita hedelmiä.

Ferdinando Sangria kannattaa tarjoilla viileänä, mutta ei liian kylmänä. Sen parhaat maut ja aromit pääsevät esiin kun juoma on viilentynyt sopivasti. Se sopii mainiosti esimerkiksi rennon illanistujaisen, grillijuhlien tai muiden sosiaalisten tilanteiden juomaksi.

Kutsu ystäväsi koolle ja nauttikaa yhdessä Ferdinando Sangrian raikkaasta mausta ja aurinkoisesta tunnelmasta. Tämä juoma herättää sinut heti kesäisiin muistoihin ja luo iloisen ja rentouttavan ympäristön missä tahansa tilanteessa. Ferdinando Sangria - täydellinen valinta kaikille, jotka haluavat nauttia herkullisesta ja virkistävästä juomasta auringonpaisteessa.

Täältä voit helposti tilata Ferdinando Sangria lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.