Siirry pääsisältöön
Lagavulin 16 Years
Täältä voit helposti tilata Lagavulin 16 Years lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Lagavulin 16 Years

Yhdistynyt kuningaskunta SkottlandIslay Pullo 700 ml 43% vol
Aromiprofiili
83%
Pakkaus Pullo

Om Lagavulin 16 Years

Lagavulin 16 Years on maailmankuulu skotlantilainen viski, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja harmonisen maistelukokemuksen. Tämän upean viskin alkuperä juontaa juurensa Lagavulinin tislaamoon Skotlannin länsirannikolla, jossa se valmistetaan traditioita kunnioittaen. Lagavulinin valmistusprosessiin kuuluu huolellinen kahdenkertaisen tislaamisen menetelmä, joka antaa sille erityisen rikkaan ja savuisen maun.

Lagavulin 16 Years tarjoaa upean yhdistelmän rikasta ja täyteläistä sekä hienostunutta ja moniulotteista makua. Sen intensiivinen savuisuus yhdistyy häivähdykseen merellistä suolaisuutta, joka saa aikaan täydellisen tasapainon. Visin moniulotteisessa maussa on myös havaittavissa makeaa hunajaa, mausteita kuten vaniljaa ja salmiakkia sekä meripihkaista tammen vaikutusta. Nämä herkulliset maut kehittyvät jokaisella siemailulla, joten jokainen lasillinen tarjoaa uuden ja jännittävän makukokemuksen.

Lagavulin 16 Yearsilla on myös ainutlaatuinen tuoksu, joka vie sinut suoraan skotlantilaisten rannikoiden raikkaaseen ilmapiiriin. Voit odottaa löytäväsi merellisiä elementtejä, kuten suolaa ja merilevää, sekä pehmeitä savuisia ja mausteisia aromeja. Tuoksun voimakkuus yhdistettynä sen hienostuneisuuteen herättää varmasti mielenkiinnon ja uteliaisuuden.

Tarjoillessasi Lagavulin 16 Years -viskiä, suosittelemme nauttimaan sitä huoneenlämpöisenä tai lisäämään muutaman jääpallon lasiin, mikä tuo viskiin hieman viileyttä ja pehmeyttä. Tämä viski sopii erinomaisesti nautittavaksi sellaisenaan tai seuraksi savustetulle lihalle, voimakkaille juustoille ja tummalle suklaalle. Voit myös kokeilla sitä savustettujen kalojen tai äyriäisten kanssa, mikä korostaa viskin merellisiä ja suolaisia piirteitä.

Kokonaisuudessaan Lagavulin 16 Years on arvostettu ja korkealaatuinen viski, joka tarjoaa poikkeuksellisen maistelukokemuksen kaikille viskin ystäville. Sen moniulotteinen maku, ainutlaatuinen tuoksu ja miellyttävä tarjoilulämpötila tekevät siitä ihanteellisen valinnan rentoutumiseen ja nautiskeluun. Olipa kyse sitten omasta nautiskeluhetkestä tai lahjaksi annettavasta viskipullost, Lagavulin 16 Years tulee taatusti täyttämään odotuksesi ja jättämään unohtumattoman vaikutuksen.

Täältä voit helposti tilata Lagavulin 16 Years lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.