Siirry pääsisältöön
Tuborg Grön
Täältä voit helposti tilata Tuborg Grön lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Tuborg Grön

Kansainvälinen tavaramerkki Pullo 330 ml 4.2% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
33%
Beska
33%
Humalahakuisuus
8%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Tuborg Grön

Tervetuloa maistamaan Tuborg Grön - Suomalaisen Olutperinteen Yhdistävä Mestariteos!

Tuborg Grön on hienostunut ja perinteikäs olut, joka kunnioittaa pohjoismaista olutkulttuuria. Tämä ainutlaatuinen olut syventyy suomalaiseen historiaan ja juurille tarjoten unohtumattomia makuelämyksiä.

Tuborg Gröniä leimaa sen herkullinen maku. Sen mallasvalinta tuo esiin täyteläisen ja tyydyttävän makuprofiilin, joka huokuu suomalaisia metsiä ja niiden rauhoittavaa tunnelmaa. Tämä olut on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat laadukkaita ja tasapainoisia juomia.

Tuodakseen esiin suomalaisen luonnon kauneuden, Tuborg Grön ilmaisee myös voimakkaan metsäisen tuoksun. Sen tuoksusta voi havaita raikkaita metsämansikkaisia nuotteja, jotka herättävät mielikuvia kesäisistä metsäpoluista ja marjastushetkistä.

Tuborg Grön on täydellinen kumppani monille ruokalajeille. Sen raikas ja tasapainoinen maku sopii erinomaisesti kevyisiin salaatteihin, kalaruokiin ja grillatuille lihoille. Olut täydentää ruoan makua ja luo harmonisen kokonaisuuden, joka ilahduttaa jokaista ruokailijaa.

Parhaan makunautinnon varmistamiseksi suosittelemme nauttimaan Tuborg Gröniä 6-8 asteen lämpötilassa. Tämä lämpötila tuo esiin oluen täyteläisen maun ja kaikki sen hienosäätelyt nyanssit. Lasisi täyttyy uskomattomista makuista ja nautit hetkestä täysin siemauksin.

Tuborg Grön on kunnianosoitus suomalaiselle olutperinteelle. Se yhdistää hämmästyttävän maun ja aromin aikakaudesta toiseen. Tervetuloa nauttimaan tästä ainutlaatuisesta oluesta ja sukeltamaan Suomen rikkaaseen olutkulttuuriin!

Täältä voit helposti tilata Tuborg Grön lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.