Siirry pääsisältöön
Anderssons
Täältä voit helposti tilata Anderssons lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Anderssons

Ruotsi Pullo 330 ml 5.2% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
42%
Beska
42%
Humalahakuisuus
17%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Anderssons

Anderssons - Alkuperä, maku, tuoksu, ruoka ja tarjoilulämpötila

Tervetuloa maailmaan, jossa ruoan alkuperä ja laatu ovat ensisijaisen tärkeitä. Anderssons tarjoaa sinulle ainutlaatuisen elämyksen ruoanlaitossa ja ravintola-annoksissa. Tuotevalikoimamme sisältää laajan valikoiman herkullisia ja huolella valittuja ruokia, joiden alkuperä ja maistuvuus ovat keskeisellä sijalla.

Meille on tärkeää, että tiedät, mistä ruokasi tulee. Siksi jokaisella Anderssons-tuotteella on selkeä merkintä sen alkuperästä. Takaamme, että ruoka tulee luotettavista ja vastuullisista lähteistä, jotka pitävät huolta niin ympäristöstä kuin eläimistäkin.

Maku ja tuoksu ovat kaksi avaintekijää, jotka tekevät ruoastamme niin ainutlaatuista. Anderssons-tuotteet tarjoavat rikkaan ja intensiivisen makuelämyksen, joka saa veden herahtamaan kielelle. Tuotteidemme tuoksu on houkutteleva ja kutsuva, ja se vie sinut matkalle ruoan alkuperämaahan.

Anderssons ottaa huomioon myös ruoan parhaan mahdollisen nautinnon. Tarjoamme sinulle tietoa oikeasta ruokakombinaatiosta ja parhaiten sopivasta tarjoilulämpötilasta, jotta saat ruoasta kaiken irti. Olipa kyseessä sitten liha, kala, kasvikset tai juusto, me annamme sinulle vinkkejä, jotka auttavat sinua luomaan täydellisen aterian.

Tervetuloa Anderssonsin maailmaan, jossa ruoan alkuperä, maku, tuoksu, ruoka ja tarjoilulämpötila ovat tärkeimpiä asioita. Nauti herkullisista ja laadukkaista ruoistamme ja anna aistejesi viedä sinut matkalle ruoan alkuperämaahan. Anderssons antaa sinulle kokonaisvaltaisen ruokaelämyksen, joka herättää kaikki aistisi.

Täältä voit helposti tilata Anderssons lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.