Siirry pääsisältöön
Explorer Flädergin
Täältä voit helposti tilata Explorer Flädergin lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Explorer Flädergin

Kansainvälinen tavaramerkki Pullo 700 ml 37.5% vol
Sokeripitoisuus 1.4g / 100ml
Pakkaus Pullo

Om Explorer Flädergin

Explorer Flädergin on suomalainen alkuperäispöytäjuoma, joka tarjoaa täydellisen seikkailun makujen ja tuoksujen maailmassa. Tämä upea juoma on valmistettu tarkkaan valikoiduista, laadukkaista kasveista ja luonnon raaka-aineista, jotka antavat sille ainutlaatuisen maun ja luonteen.

Fläderginin herkullinen fläderin kukkasen maku ja hienostunut aromeiden kirjo kutsuvat sinut Matkalle Pohjoisen metsien ihmeellisyyksiin. Sen raikas, mutta samalla tasapainoinen maku täydentyy täyteläisillä mausteilla ja luonnollisilla yrttien vivahteilla, jotka tekevät juomasta miellyttävän ja nautinnollisen.

Fläderginin ainutlaatuinen tuoksu tempaisee sinut mukaan suomalaiseen luontoon, missä tuoreet kukat ja yrtit täyttävät ilman. Sen raikas, makean kukkainen tuoksu vie mielikuvituksesi suoraan kesäiseen metsäpolkuun, jossa voit nauttia hetkistä luonnon rauhassa ja nauttia kaikista aisteistasi.

Tämä eksklusiivinen juoma sopii täydellisesti sekä juhlallisiin tilaisuuksiin että arkisiin hetkiin. Explorer Fläderginin monipuolinen luonne ja herkullinen maku tekevät siitä täydellisen valinnan niin seurusteluun ystävien kanssa kuin rentoutumiseen itsekseen. Voit nauttia sitä sellaisenaan jäiden kera tai luoda unohtumattomia cocktail-kokemuksia lisäämällä mukaan muita raikkaita ainesosia.

Paras tapa nauttia tästä herkullisesta juomasta on tarjoilla se viilennettynä noin 8-10 asteessa. Tämä lämpötila tuo esiin kaikki Fläderginin hienovaraiset maut ja tuoksut parhaiten. Juoma on suunniteltu herkuteltavaksi, joten voit huoletta ottaa aikaa ja uppoutua sen ainutlaatuisiin makuelämyksiin. Valmistaudu matkaan Pohjoismaan luontoonsa ja anna Explorer Fläderginin johdattaa sinut uusiin seikkailuihin.

Täältä voit helposti tilata Explorer Flädergin lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.