Siirry pääsisältöön
Don David Red Blend 2020
Täältä voit helposti tilata Don David Red Blend 2020 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Don David Red Blend 2020

Argentiina SaltaNorth BonardaCabernet sauvignonMalbecTannat Laatikko 2000 ml 14.5% vol 2020
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
66%
Humalahakuisuus
66%
Strävhet
75%
Hedelmähapot
Pakkaus Laatikko
Vuosikerta 2020
Rypälelajikkeet Bonarda, Cabernet sauvignon, Malbec, Tannat

Om Don David Red Blend 2020

Don David Red Blend 2020 on laadukas punaviini, joka tarjoaa unohtumattoman maku- ja aistielämyksen. Tämä viini on valmistettu huolellisesti valituista rypäleistä, jotka kypsyvät Etelä-Amerikan aurinkoisilla rinteillä. Viinin perustana on vahvat ja täyteläiset rypälelajikkeet, tuottaen mausteisen ja moniulotteisen makuprofiilin.

Don David Red Blend 2020:ssa voi aistia tumman marjaisen, kypsän kirsikkaisen ja hienostuneen marjaisen vivahteen. Tämä viini tarjoaa myös miellyttävän tyylikkään mausteisuuden, joka komplementoi täydellisesti sen pehmeitä tanniineja. Sen täyteläinen tuoksu kutsuu esiin kypsien marjojen, tumman suklaan ja kevyiden yrttien vivahteet, luoden houkuttelevan ja hienostuneen ilmapiirin.

Don David Red Blend 2020 on ihanteellinen valinta nautittavaksi yksinään tai seuraksi maukkaille ruokalajeille. Tämä viini täydentää täydellisesti punaista lihaa, kuten naudanlihaa tai karitsaa, grillattuja vihanneksia ja mausteisia pastaruokia. Sen monipuolinen ja tasapainoinen makuprofiili tekee siitä myös loistavan kumppanin juustolautaselle tai tummalle suklaalle.

Tämä ainutlaatuinen punaviini tulisi nauttia hieman viilennettynä, noin 16-18 asteen lämpötilassa, jolloin sen maut ja aromit tulevat parhaiten esiin. Sen täyteläinen ja tasapainoinen rakenne tekee siitä miellyttävän juotavan heti pullon avattuasi tai sen voi myös varata kypsyttymään muutaman vuoden. Don David Red Blend 2020 tarjoaa taatusti unohtumattoman viinikokemuksen kaikille punaviinin ystäville.

Täältä voit helposti tilata Don David Red Blend 2020 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.